Delicatese Literare
Prezentari carti

Demon Rumm de Sandra Brown, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

Demon Rumm

Sandra Brown

Editura Litera

Colecţia Cărţi Romantice

Titlu original: Demon Rumm – 1987
Demon Rumm, un cunoscut pilot de acrobații aeriene, moare într-un cumplit accident aviatic. Frumoasa lui soție Kirsten, deși urăște publicitatea și nu i-a plăcut niciodată să fie în atenția presei, se hotărăște să scrie o carte despre viața răposatului ei soț.
Însă când la Hollywood încep filmările unei pelicule bazate pe povestea scrisă de ea, lucrurile se complică, iar tânăra văduvă este nevoită să colaboreze cu actorul care interpretează rolul soțului ei.
Rylan North, un actor celebru, dar cu o reputație nu tocmai bună în ce privește relațiile personale, este cel mai potrivit pentru rolul principal. Pentru a intra mai bine în pielea personajului și a descifra enigma morții lui Demon, cade la înțelegere cu Kirsten și ajunge să locuiască o perioadă în casa fostului cuplu. Astfel, frumoasa văduvă se vede nevoită să-l accepte în viața ei pe cel mai sexy actor de la Hollywood.
Din prima clipă în care o vede pe frumoasa văduvă, Rylan își dă seama că ea femeia pe care a așteptat-o toată viața și este hotărât să afle ce tragedie se află în spatele hotărârii lui Kirsten de a nu-și da a doua șansă la dragoste.
Însă lucrurile se dovedesc a fi mai complicate decât a crezut, iar Rylan trebuie să o facă pe Kirsten să aibă încredere în el și să dea frâu liber pasiunii.
„Avea o imagine pe care trebuia să şi-o păstreze – aceea de băiat rău şi de nemernic complet nepăsător când venea vorba de femei. Iar nemernicii complet nepăsători în această privinţă nu reacţionau în faţa femeilor, indiferent cât de frumoase erau.”
„Ce putea să facă? Să o strângă în braţe aşa cum şi-ar fi dorit? Nu. Era posibil ca ea să interpreteze asta ca un sentiment de milă şi ştia foarte bine că era prea mândră şi prea independentă ca să-şi dorească mila cuiva. Să-i cuprindă în palme chipul incredibil de trist şi să-i acopere ochii cu sărutări ieşea, de asemenea, din discuţie. Pentru că nu s-ar fi putut opri la mici sărutări de alinare. Dacă îi atingea vreodată buzele cu ale lui, ar fi sărutat-o în adevăratul sens al cuvântului.”
„Îi plăcea râsul ei aproape la fel de mult precum sărutările lor dulci. Sunetul acela îi făcea inima să-i crească în piept şi îi încălzea întregul trup. Aştepta cu nerăbdare ziua în care avea să fie el motivul zâmbetelor ei, când puteau să râdă împreună, oricând şi oriunde. Nu se îndoia nici măcar o clipă că asta avea să se întâmple.”
Vom citi întreaga poveste în romanul DEMON RUMM de Sandra Brown – apariţie vineri, 22.06.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei!
Sursa: Cărţi Romantice

Cărțile autoarei Sandra Brown pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, cartepedia.ro, carturesti.rolibrarie.net, librex.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Sandra Brown

6 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *