Descatusare de Penelope Douglas, Editura Epica, Colectia EpicLove

6

Descatusare (Falling Away

Penelope Douglas

Editura Epica

Colectia EpicLove

Traducere: Andra Elena Agafiței

Nr.pagini: 363

  1. 1. Intimidare (Bully – 2013) – Editura Epica – recenzia
  2.     1.5. Until You – 2013
  3. 2. Rivali (Rival – 2014) – Editura Epica – recenzia
  4. 3. Descătușarea (Falling Away – 2015)
  5. 4. Aflame – 2015
  6.     4.5. Next to Never – 2017
  7.     5.5. Adrenaline – 2016
Jaxon e tipul pe care se presupune că ea trebuia să-l evite.
K.C. este fata pe care el nu o va lăsa să-i scape….
K.C. Carter este o tânără liniștită care întotdeauna a respectat regulile, până anul acesta, când o greșeală o face să ajungă subiect de bârfă în campusul universității, iar viața ei aranjată cu grijă ia brusc o cu totul altă întorsătură. Acum trebuie să rămână în orașul ei natal pe durata vacanței de vară pentru a face muncă în folosul comunității, în urma unei sentințe judecătorești.
Jaxon Trent este cea mai periculoasă tentație de care K.C. trebuia să stea departe în liceu. Însă el nu a uitat-o niciodată pe K.C. Ea era singura fată care nu-i dădea atenție și care-l refuza întotdeauna. Destinul i-a scos-o din nou în cale, dar apropierea dintre ei reușește să-l tulbure și să-i dea lumea peste cap.
Pe măsură ce legătura dintre ei avansează, descoperă multe despre trecutul lui K.C., dar și el ajunge să-i dezvăluie cele mai obscure laturi ale sufletului său.
„Cândva, am citit că cel mai bun lucru care i se poate întâmpla unei femei este să sufere din dragoste. Înainte de asta, ea nu știe cine este cu adevărat. Nu cunoaște durerea, pentru că doar când este îndrăgostită află cum este să găsească singurul lucru care o face să respire, pentru ca mai apoi să-l piardă. După aceea știe că poate supraviețui. Indiferent de ce relaţii o să aibă, poate conta pe sine să treacă mai departe și, chiar dacă doare, despărțirea este necesară.”

 

Cărțile autoarei Penelope Douglas pot fi comandate pe elefant.rolibris.rolibrex.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

About Author

6 comentarii

Lasă un răspuns