Delicatese Literare
Prezentari carti

Destine inlantuite de Sarah Jio, Editura Litera/Lira, Colectia Carti romantice

Destine împletite, Sarah Jio (Blackberry Winterdestine

Seattle, 1933. O mamă singură, Vera Ray, își sărută seara, la culcare, fiul de trei ani, Daniel, și pleacă la serviciu, în schimbul de noapte, la un hotel local. Dimineață, constată cu stupoare că o zăpadă de mai acoperise orașul, iar fiul ei dispăruse.
În febra căută­rilor sale disperate, găsește ursulețul de pluș al copilului, zăcând pe caldarâmul înghețat. Zăpada acoperise toate urmele de pași ale fiului său ori ale celui care îl răpise.
Seattle, 2010. Jurnalistei Claire Aldridge i se cere să scrie un editorial despre neașteptata „zăpadă a mieilor“ căzută în ziua de 1 mai, comparând­-o cu furtuna de zăpadă înregistrată cu mai bine de șaptezeci de ani în urmă, în aceeași zi. Astfel, Claire află despre răpirea nesoluționată de atunci și jură să scoată la lumină adevărul. Cu această ocazie, descoperă că ea și Vera ar putea avea o legătură la care nici nu s-­ar fi așteptat…
„Mă răsfăţa cu daruri: într-o seară, la cină, mi-a prins la încheietură o brăţară cu safire –, flori, excursii, telefoane.
Suficient cât să le facă pe colegele mele de apartament să plesnească de invidie.
Chiar şi aşa, nu i-am spus numaidecât despre copil.
Ştiam de aproape două săptămâni că eram însărcinată şi voiam să mai aştept puţin pentru a fi sigură. Ştiam că avea să fie în culmea fericirii. Urma să avem un copil împreună. Un copil conceput din iubire.”
„Eşti o forţă. Poţi să mă priveşti în ochi şi să mă faci să mă îndoiesc de tot ce am crezut vreodată despre lume. Şi-a pus o mână în dreptul inimii mele. Dar aici, înăuntru, ai atât de multă iubire. Radiază din interiorul tău.”
„Greierii cântau, iar valurile domoale se izbeau de ţărmul nămolos. Mi-am amintit ce spusese Charles despre nuferi, că erau speciali, că nu aparţineau acestei lumi. Tânjeam să îi privesc din nou, să îi văd legănându-se în lumina lunii. Lui Daniel i-ar fi plăcut să îi vadă. Ar fi fost blând, exact ca Charles în copilărie, băgând mâna în apă şi atingându-le foarte delicat petalele. Ar fi apreciat frumuseţea lor, exact ca tatăl lui.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul DESTINE ÎNLĂNȚUITE de Sarah Jio. De vineri  22.07.2016 la toate punctele de difuzare a presei împreună cu revistaLibertatea pentru Femei!
Sursa: Cărți Romantice
Coperta originală a cărţii:

JIO

11 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *