Delicatese Literare
Prezentari carti

Destinul coroanei de Evelyn Skye, Editura Leda Edge, Grupul Editorial Corint

DESTINUL COROANEI

Evelyn Skye

Editura Leda Edge

Grupul Editorial Corint
Continuarea bestsellerului JOCUL COROANEI
Un fantasy plasat în Rusia imperială
Titlu original: The Crown’s Fate, Seria The Crown’s Game:
1. Jocul coroanei (The Crown’s Game– 2016)
2. Destinul coroanei (The Crown’s Fate– 2017)

 

MAGIA CREȘTE, UMBRELE SE ÎNALȚĂ, IAR MIZA ESTE TRONUL…
RUSIA SE AFLĂ ÎN PRAGUL UNEI MARI SCHIMBĂRI.

Încoronarea lui Pașa se apropie, iar Vika este acum Magul Imperial, dar funcția pe care o râvnea cândva s-ar putea dovedi mai dificilă – și mai periculoasă – decât se aștepta.
Pașa se luptă cu propriile sale probleme – legitimitatea îi este pusă la îndoială, fata pe care o iubește îl urăște și este convins că prietenul lui cel mai bun a murit. Când apare un pretendent la tron – iar magia în Rusia începe să crească rapid –, Pașa trebuie să facă totul pentru a-și păstra poziția și pentru a-și apăra țaratul.
Pentru Nikolai, sfârșitul Jocului a fost dureros. Deși a reușit să scape de moarte, Nikolai rămâne singur, o umbră ascunsă într-o lume ireală creată de el însuși. Dar când primește o a doua șansă la viață – legată de un preț întunecat –, Nikolai trebuie să decidă cât de departe e dispus să meargă pentru a se întoarce în lume.
Cu revoluția tot mai aproape, cu o nouă magie primejdioasă ivită deodată și un țarat ușor de cucerit, Vika, Nikolai și Pașa trebuie să lupte – sau să înfrunte distrugerea nu numai a lumii în care trăiesc, dar și a lor înșiși.
O istorie alternativă memorabilă, o carte captivantă și plină de momente surprinzătoare…” – Voya
Absolut încântătoare. Adevărata vrăjitorie este în atmosferă. Skye creează o Rusie plină de magie și eleganță, descriind Sankt Petersburgul într-un fel atât de spectaculos, încât ai putea jura că te afli pe malurile Nevei și dansezi în sălile de bal ale Palatului de Iarnă.” – Sara Raasch
Din noiembrie în librării!

 

2 Comments

Spune-ți părerea!