Delicatese Literare
Prezentari carti

Diamantul Doris – Doris Payne – Zelda Lockhart – Editura RAO

Diamantul Doris

(Diamond Doris: The True Story of the World’s Most Notorious Jewel Thief – 2019)

Doris Payne, Zelda Lockhart

Editura RAO

Data apariției: dec. 2021

Nr. pagini: 264

Genul: biografii, memorii

Diamantul Doris –  Povestea adevărată a unei faimoase hoațe de bijuterii

Oare este posibil să trăiești o viață întreagă în cel mai rafinat lux, fără să te fi măritat cu un partener bogat și, mai ales, fără să fi lucrat vreodată?
Răspunsul lui Doris Payne este DA. O femeie independentă, curajoasă, rebelă care a „muncit" toată viața prin magazinele de bijuterii, făcând conversație elevată, fermecându-i pe vânzători și... furând cele mai scumpe diamante.

Diamantul Doris ne dezvăluie amintirile senzaționale și, în egală măsură, distractive ale unei faimoase hoațe de bijuterii care a operat în întreaga lume, o femeie care a sfidat prejudecățile și normele societății. Pentru a-și croi propriul drum, ea a furat timp de peste șase decenii de la bijutieri de elită, visurile ei devenind, astfel, realitate.

”Farmecul autoarei răzbate din fiecare pagină, dăruindu-ne o lectură captivantă despre un Robin Hood al zilelor noastre.” – Kirkus Review

 

Cărțile apărute la Editura RAO pot fi comandate pe raobooks.com, libris.ro, librex.ro, cartepedia.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, librarie.net, carturesti.ro, dol.ro

Recenzii, prezentări cărți și articole Editura RAO

Recenzii și prezentări cărți de nonficțiune

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *