Delicatese Literare
Prezentari carti

Diavolul poartă kilt – seria Scoțieni nestăpâniți de Suzanne Enoch, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Diavolul poartă kilt

(The Devil Wears Kilts – 2013)

Suzanne Enoch

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

 1. Diavolul poartă kilt –  The Devil Wears Kilts – 2013
 2. Un scoțian irezistibil – Rogue with a Brogue – 2014 – prezentare
 3. Pasiunea unui scoțian – Mad, Bad, and Dangerous in Plaid – 2015 – prezentare
 4. Some Like It Scot – 2015

Ranulf MacLawry, căpetenia unui puternic clan scoțian, se confruntă cu o problemă neobișnuită: sora lui cea mică, Lady Rowena, furioasă că i-a fost refuzată cea mai mare dorință a ei – de a avea un sezon de debut –, fuge la Londra, unde se adăpostește la familia Hanover. Ranulf nu are decât dispreț pentru înalta societate engleză, pe care o consideră o adunătură de fanfaroni superficiali, îmbrăcați în mătase și satin și cu preocupări neînsemnate precum seratele și balurile. Însă este pe cale să descopere că satinul poate avea un farmec deosebit, mai ales când acoperă silueta minunată a fermecătoarei Charlotte – a cărei limbă este la fel de ascuțită pe cât de fină îi este pielea…

Lady Charlotte Hanover consideră că nu mai vrea niciodată să aibă de-a face cu bărbați impulsivi și iuți la mânie, după ce și-a pierdut logodnicul într-un duel inutil. Când o fire aprigă a rezolvat mai bine un conflict decât o minte rațională? Și totuși, nu poate să nu-l găsească atrăgător pe uriașul scoțian, care este la fel de periculos într-o sală de bal din Londra cum este într-o luptă din Ținuturile Înalte. Însă mai periculoasă este atracția dintre ei, iar Charlotte este obligată să recunoască faptul că a renunța la rațiune și a te lăsa în voia pasiunii are un farmec irezistibil…

Veți putea citi întreaga poveste în romanul DIAVOLUL POARTĂ KILT de Suzanne Enoch, primul volum al seriei „Scoțieni nestăpâniți“ – disponibil de vineri 19.03.2021 la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Recenzii și prezentări cărți historical-romance

Recenzii și prezentări cărți cu scoțieni

2 Comments

 • Geo

  O lectură incitantă, plină de suspans, ce abundă de pericole știute și neștiute, care provoacă emoții diverse cititorului.
  Ranulf MacLawry este căpetenia celui mai puternic clan scoțian, are o mulțime de dușmani ce-l înconjoară și o soră mai mică care reușește să le dea viața peste cap lui și fraților lui. Astfel, Rowena îl aduce la Londra, oraș pe care Ranulf îl disprețuiește.
  Aici, o cunoaște pe Charlotte, fiica celei mai bune prietene a mamei lui. Aceasta reușește să-l uimească, să-i capteze atenția și să-i întoarcă viața cu susul în jos. Ba mai mult, îl înfruntă plină de curaj, nefiind intimidată deloc de el.
  Iar atracția mocnită și pasiunea fierbinte ce aruncă scântei în jurul lor de câte ori sunt împreună nu trece neobservată.
  Suzanne Enoch a reușit să îmi atragă atenția cu această poveste de dragoste plină de emoții, curaj și pericole ce riscă să devină tragedii. Mi-a plăcut felul în care a scos în evidență unitatea familiei și grija nobilului față de oamenii aflați în grija sa. Dar și personajele puternice și curajoase precum Ranulf și Charlotte, pe care ni le-a supus atenției.
  O lectură captivantă, o poveste de dragoste plină de lupte interioare, înfruntarea propriilor demoni și pericolul ce pândește din toate colțurile. Pasiune și iubire, încredere și curaj, sunt însușiri care fac din aceste personaje unele de neuitat.
  Charlotte și Ranulf au de înfruntat credințe, dușmani și aristocrați cu vederi înguste în speranța că vor reuși să-și trăiască povestea de dragoste fără a fi asaltați din toate părțile.
  Dacă reușesc sau nu, rămâne să descoperiți citind “Diavolul poartă kilt”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *