Delicatese Literare
Prezentari carti

Diavolul și apa întunecată, de Stuart Turton, Editura RAO

Diavolul și apa întunecată

(The Devil and the Dark Water – 2020)

Stuart Turton

Editura RAO

Nr. pagini: 544

An apariție: 2022

De la autorul thrillerului Cele șapte morți ale lui Evelyn Hardcastle


STUART TURTON este un jurnalist de călătorii, liber-profesionist, care a lucrat anterior în Shanghai şi în Dubai. A absolvit filosofia la Universitatea din Liverpool. Cele șapte morți ale lui Evelyn Hardcastle e romanul său de debut. Este câştigătorul Premiului The Costa First Novel Award, al Premiului Brighton and Hove, pentru povestiri scurte, şi a fost ales pentru competiţia Openind Lines, organizată de BBC Radio 4. Trăieşte în vestul Londrei împreună cu soţia lui.

Acțiunea se petrece în anul 1634, când Samuel Pipps, cel mai mare detectiv din lume, este transportat la Amsterdam pentru a fi executat pentru o crimă pe care ar fi putut să o comită sau nu. Împreună cu el călătorește garda sa de corp loială, Arent Hayes, care este hotărât să demonstreze că prietenul său este nevinovat. Dar, când sunt în larg, diavolul începe să distrugă călătoria. Un lepros îi urmărește pe punte. Simboluri ciudate apar pe pânze. Animalele sunt sacrificate. O poveste despre o crimă în largul mării, doi detectivi și un demon care poate sau nu poate să existe.

Simboluri ciudate apar pe pânze. Animalele sunt sacrificate. O poveste despre o crimă în largul marii, doi detectivi și un demon care poate sau nu poate să existe.

 
„O istorie diabolică a mării care nu rămâne niciodată fără conspirații cutremurătoare.”Kirkus Reviews
”O remarcabilă construcție!” – Publishers Weekly

Cărțile apărute la Editura RAO pot fi comandate pe raobooks.com, libris.ro, librex.ro, cartepedia.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, librarie.net, carturesti.ro, dol.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *