Delicatese Literare
Prezentari carti

Din dragoste pentru Lilah de Nora Roberts, Editura Litera / Lira, Colectia Carti Romantice

Din dragoste pentru Lilah

Nora Roberts

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

1. Curtând-o pe Catherine – Editura Litera – Courting Catherine – 1991 – recenzia
2. Un bărbat pentru Amanda (A Man for Amanda – 1991) – prezentare carte
3. Din dragoste pentru Lilah (For the Love of Lilah – 1991) – prezentare carte
4. Cucerind-o pe Suzanna – Suzanna’s Surrender – 1991 – recenzia
5. Perechea lui Megan – Megan’s Mate – 1995 – prezentare carte
Misterele și pericolele continuă să dea târcoale casei strămoșești a lui Lilah Calhoun. Legendarele smaralde pierdute atrag în continuare vânători de comori – și cel puțin un criminal cu adevărat periculos. Și tot ele i-au scos în cale un bărbat cum Lilah nu a mai întâlnit vreodată.
Maxwell Quartermain era un profesor de colegiu timid, care se simțea mai în largul lui trăind în trecut, îngropat printre cărți, decât în viața de zi cu zi – până în momentul în care acceptă provocarea de-a dezlega un mister, fără a fi însă conștient de intențiile necurate ale angajatorului său și de manevrele periculoase pe care acesta este dispus să le facă pentru a pune mâna pe comoara mult dorită.
În clipa în care este smuls din apele Atlanticului și din ghearele morții, Maxwell crede că a fost salvat de o frumoasă sirenă. Dar Lilah nu este deloc o creatură mitică – ci o femeie în carne și oase, care descoperă că Max este un bărbat mult mai fascinant decât își putea imagina. Iar asta o neliniștește, pentru că independenta și îndrăzneața Lilah nu este obișnuită să aibă atâta nevoie de cineva.
Cum ar putea să-i încredințeze inima, când el păstrează atâtea secrete?
„Poate că, dacă nu l-aş fi întâlnit, aş fi putut continua să mă prefac că sunt fericită. Aş fi putut să încerc să mă conving că nu tânjesc după dragoste, cuvinte mieroase sau o atingere discretă în miez de noapte.
Dar l-am întâlnit, şi viaţa mi s-a schimbat. Nu m-aş mai întoarce la mulţumirea aceea falsă nici pentru o sută de coliere de smarald.”
„De pe ea picura apa peste el, iar el se întinse să îi atingă chipul, convins fiind că palma lui avea să brăzdeze văzduhul. Îi simţi însă pielea, rece, udă şi catifelată ca o ploaie de primăvară.
– Eşti reală. Vocea îi răsună ca un croncănit răguşit. Eşti reală.
– Sigur că sunt. Zâmbi, apoi îi cuprinse faţa în palme, râzând. Iar tu eşti în viaţă. Amândoi suntem în viaţă. Şi îl sărută. Cu pasiune, îndelung, până simţi că i se învârte capul. Sărutul ascundea şi alte râsete. Auzi bucuria din râsul ei, nu doar imensa uşurare. Când se uită din nou la ea, imaginea era înceţoşată, iar chipul ei ireal păli până când nu îi mai putu zări decât ochii aceia incredibili şi strălucitori.”
„Ei îi plăceau săruturile – îi plăcea senzaţia de afecţiune, plăcerea fizică elementară. Şi îl plăcea şi pe el. De aceea se lăsă sărutată, aşteptându-se la o furnicătură plăcută, o căldură alinătoare. Dar nu se aşteptase la un ditamai fiorul.
Sărutul o zdruncină cu totul, începând cu buzele, şuierându-i prin stomac, vibrând până în vârful degetelor.”
Vom citi întreaga poveste în romanul DIN DRAGOSTE PENTRU LILAH de Nora Roberts. Al treilea volum al seriei Surorile Calhoun vă așteaptă de vineri, 9 martie 2017, la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei!
 Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, librarie.netemag.rocartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Nora Roberts

 

 

16 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *