Delicatese Literare
Prezentari carti

Din dragoste pentru Pete de Elizabeth Hoyt, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Din dragoste pentru Pete 

(For the Love of Pete – 2009)

Elizabeth Hoyt

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

Îndrăzneața Zoey Addler este pe punctul de a se lua la harță, din cauza unui loc de parcare, cu un agent federal. Și nu cu un agent oarecare, ci cu foarte specialul agent Dante Torelli, un bărbat elegant și dichisit, care pare mai degrabă potrivit pe copertele revistelor decât într-un birou al FBI. Însă când nepoțica ei Pete este răpită chiar de sub privirea ei, Zoey nu ezită să se repeadă în BMW-ul scump și impecabil al agentului și să pornească împreună cu acesta pe urmele răpitorilor, încercând să nu se lase bulversată de… Domnul Buze Păcătoase, după cum îl numește ea pe fermecătorul agent.
Misiunea lui Dante ia o întorsătură neașteptată, astfel că se trezește ținta unei ploi de gloanțe și partener, fără voie, al unei roșcate extrem de vorbărețe. Lui îi place liniștea. Ea nu-și poate ține o clipă gura. El preferă să meargă după niște reguli stricte. Ea nu dă doi bani pe reguli. Însă, în acest caz, contrariile fac mai mult decât doar să se atragă: se incită reciproc. Cu un ucigaș trimis pe urmele lor, Dante și Zoey vor risca totul – de dragul lor și al micuței Pete.
„Sărutul cu Zoey se dovedea a fi o revelaţie. Îl săruta cu gura întredeschisă, fără nici o ezitare şi cu buzele moi şi calde, iar limba ei era umedă şi erotică. Părea ceva firesc şi simplu. Ca şi când aşteptase momentul acesta de când se aruncase prima dată pe capota maşinii lui.”
„Ochii lui îi întâlniră pe ai ei, şi rămase o clipă nemişcat, cu braţele ridicate deasupra capului. Şi ceva păru să se aprindă în ochii aceia adânci de culoarea ciocolatei negre. Dar poate că era pur şi simplu reflexia flăcărilor din şemineu.”
„În oricare alte circumstanţe, apropierea aceasta de ea ar fi însemnat că avea să o sărute, dar, de data asta, Zoey nu putea să confunde furia lui cu dorinţă. Simţi un junghi de vinovăţie. Era adevărat că îl minţise. Şi era adevărat şi că se folosise de el. Dar chiar existaseră circumstanţe
atenuante…”
„El ridică privirea şi-i întâlni ochii şi văzu că expresia lui nu se îmbunase. Dimpotrivă, parcă devenise mai dură şi mai intensă. Arăta ca un prădător care îşi urmărea atent prada.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul DIN DRAGOSTE PENTRU PETE de Elizabeth Hoyt sub pseudonimul Julia Harper – apariție vineri 31.08.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Elizabeth Hoyt pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, litera.ro, librariadelfin.ro, librarie.netcarturesti.ro, emag.rocartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți Elizabeth Hoyt

 

4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *