Delicatese Literare
Prezentari carti

Din nou a mea de J. Kenner, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Din nou a mea

(Broken With You – 2019)

J. Kenner

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Al doilea volum al seriei Stark Security, după FOC ÎNȘELĂTOR, apărut în luna iunie.

Denise și Mason au o căsnicie fericită. Dar Mason ia parte la o misiune care iese prost și își pierde memoria – i se spune doar că e un agent secret care deține o informație vitală. Nu mai știe că partenera lui de care se îndrăgostește este de fapt soția lui însărcinată, care nu-i poate spune adevărul pentru a nu se pierde informațiile din mintea lui.

Deși a avut o copilărie zbuciumată, Denise nu și-a pierdut niciodată speranța și optimismul, iar viața a răsplătit-o cu o căsnicie fericită alături de bărbatul pe care îl consideră sufletul ei pereche. Se simte încrezătoare chiar și când Mason pleacă într-o misiune secretă care îl ține departe de ea timp de doi ani, fiind convinsă că legătura lor este indestructibilă. Dar nimic nu o pregătește pentru momentul în care el se întoarce acasă fără să-și aducă aminte de ea, de viața lor împreună sau de altceva din trecutul lor fericit.

Cu memoria pierdută, Mason știe doar ce i-au spus superiorii: este agent secret, în timpul ultimei operațiuni a aflat informații vitale pentru securitatea națională și nimeni nu-i poate da alte amănunte despre viața lui pentru a nu-i produce un șoc ireparabil. Nici măcar Denise nu-i poate dezvălui adevărata identitate, chiar dacă își dorește cu disperare să se întoarcă în brațele lui.

Însă dorința și pasiunea se pare că nu au dispărut odată cu amintirile pierdute, iar Mason se îndrăgostește nebunește de Denise. Iar când ea este răpită și amenințată cu moartea dacă Mason nu dezvăluie informațiile secrete deținute, nu este pusă la încercare legătura lor indestructibilă, ci noua dragoste care arde acum între ei.

„Sunt prietena lui. Colega lui. Partenera lui.
Dar nu sunt iubita lui și nu sunt soția lui.
M-a șters. Cumva, mintea lui m-a șters, împreună cu toate celelalte lucruri, și nu pot face nimic în privința asta.
Nu pot să-l iau în brațe și să plâng. Nu pot să-mi trec degetele prin părul lui și să-l sărut.
Nu pot să-l sărut până ce se trezește la realitate, ca și cum aș fi o prințesă din basme, iar el un prinț cufundat într-un somn de o sută de ani.
Nici măcar nu-i pot spune adevărul.”
„Voia să asculte cum respira din ce în ce mai repede în timp ce îi mângâia pielea cu vârful degetelor. În timp ce gusta din fiecare centimetru al trupului ei. În timp ce îi descoperea pistruii de pe umeri și un semn din naștere în formă de diamant care părea să plutească fix deasupra adânciturii dintre trunchiul și coapsa ei.”
„– Tu îmi zici că eram îndrăgostiți, dar eu nu știu sigur. Ce dovadă am? Ce dovadă în afară de faptul că m-am îndrăgostit de tine acum, aici?
Denny își linse buzele, privindu-l de parcă ar fi fost un joc de puzzle vechi cu multe piese lipsă.
– Și eu te iubesc. Te iubeam și atunci, te iubesc și acum.
– Nu! rosti el pe un ton sfâșietor, arătând acuzator cu degetul spre ea. Nu sta acolo spunându-mi că mă iubești! Nu mă minți, spunându-mi că m-ai așteptat, că ți-a fost dor de mine și că m-ai plâns! Nu când totul e o minciună! Nu când porți în pântec copilul altui bărbat!”

Veți citi întreaga poveste în romanul DIN NOU A MEA de J. Kenner, al doilea volum al seriei Stark Security. De vineri, 27.08 la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice august 2021

Spune-ți părerea!