Delicatese Literare
Prezentari carti

Din sânge și cenușă de Jennifer Armentrout, Editura Litera

Din sânge și cenușă

(From Blood and Ash – 2020)

Jennifer Armentrout

Editura Litera

Colecția New Moon

0.5. The Red Pearl Bonus Scene – 2020
1. Din sânge și cenușă – From Blood and Ash – 2020 – prezentare
2. A Kingdom of Flesh and Fire – 2020
3. The ​Crown of Gilded Bones – 2021

Aleasă de la naștere să fie cea care să le ofere oamenilor calea spre o altă lume, Poppy nu a simțit nici o clipă că propria viață îi aparține. Viața Fecioarei este una solitară. Nu trebuie să fie niciodată atinsă sau privită. Nu trebuie să i se vorbească, iar plăcerile de orice fel îi sunt total interzise. În vreme ce așteaptă ziua Ascensiunii, ea ar prefera să își petreacă timpul alături de gardienii castelului în care trăiește, luptând împotriva forțelor răului care i-au ucis părinții, decât să se comporte astfel încât să fie considerată vrednică de către zei. Însă alegerea nu i-a aparținut niciodată ei cu adevărat.

Viitorul întregului regat depinde de Poppy, deși ea nu e convinsă că este ceea ce își dorește. Căci Fecioara are și ea inimă. Și suflet. Și dorințe. Iar când Hawke, gardianul cu ochi aurii însărcinat să-i poarte de grijă până la Ascensiune, apare în viața ei, menirea și datoria se întrepătrund cu dorința și cu nevoia. El îi stârnește furia, o face să pună la îndoială toate lucrurile în care crede și o ademenește spre păcate interzise.

Uitați de zei și temuți de muritori, susținătorii unui regat decăzut se revoltă, hotărâți să ia înapoi cu forța ceea ce consideră al lor. Și, pe măsură ce umbra celor blestemați se apropie tot mai mult, granița dintre ce e corect și ce e interzis devine tot mai neclară. Poppy nu riscă doar să-și piardă inima și să fie considerată nevrednică de către zei, ci își pune în pericol chiar viața când toate ițele îmbibate de sânge ce țin lumea ei laolaltă încep să se destrame.

Veți citi întreaga poveste în romanul DIN SÂNGE ȘI CENUȘĂ de Jennifer L. Armentrout. De mâine, 27.04.2021 la chioșcuri, la prețul de 29,99 lei.

 

Cărțile autoarei Jennifer L. Armentrout pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, litera.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro, librarie.net, librex.ro, emag.ro, dol.ro, librariadelfin.ro

Cărțile din colecția New Moon pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro, librariadelfin.ro, librarie.net

Recenzii și prezentări cărți din colecția New Moon

Spune-ți părerea!