Delicatese Literare
Prezentari carti

Din toată inima de Mary Balogh – Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Din toată inima (Trulydin toata inima

Mary Balogh 

Când erau copii, Geraint Penderyn și Marged Evans erau cei mai buni prieteni. Dar anii au trecut, și Geraint, considerat odinioară fiul bastard al con­telui de Wyvern, este acum stăpânul domeniului. După zece ani de absență, se întoarce acasă, și găsește lucrurile mult schimbate în rău. Marged îl urăște, învinuindu-­l de moartea soțului ei, în timp ce foarte mulți din­tre fermierii arendași pe pământurile lui trăiesc în mizerie. În copilărie cunoscuse și el foamea și lipsurile, crescând în mijlocul sătenilor, dar acum, devenit conte, este primit cu ostili­tate și resentimente.
Pentru a­-și împăca oamenii – și pentru a o recuceri pe Marged –, Geraint începe să joace rolul „Rebeccăi“, unul dintre conducătorii mascați ai răzmerițelor purtate în anul 1842. Curând, Marged li se alătură adepților „Rebeccăi“ și, așa cum era de așteptat, se îndrăgostește de bărbatul din spatele măștii.
Într-­o lume ideală, dragostea lor ar fi fost minunată. Dar acum amândoi știu că trebuie să lupte pentru a fi împreună, căci nu pot iubi decât într­-un singur fel – cu sinceritate, pasional, din toată inima.
„Marged! Devenise o încântătoare fată de şaisprezece ani. Era frumoasă şi desăvârşită. Cântase la harpă pentru el, îi cântase cu vocea şi îi redeşteptase toate amintirile despre Ţara Galilor şi despre muzica galeză. Îi zâmbise, se plimbase cu el, îl ţinuse de mână, îl şi sărutase. Iar el se îndrăgostise de ea, inevitabil şi profund. Tânjea cu atâta disperare după iubire!”
„Îşi petrecuse cea mai mare parte din noapte treaz, gândindu-se la Marged, întrebându-se cum ar fi reacţionat dacă el şi-ar fi plecat capul şi i-ar fi sărutat buzele, aşa cum îşi dorise să facă. Şi întrebându-se unde ar fi dus acel singur sărut, dacă ea i-ar fi răspuns. O parte din el îşi dorea să fi făcut încercarea. Trupul îi ardea în flăcări de dorinţă pentru ea. O parte din el se bucura că nu se jucase cu focul, că avea o amintire aproape tandră despre sfârşitul serii.”
„Descoperea, încetul cu încetul, că dragostea putea să zacă în amorţeală timp de zece ani, dar că nu se putea stinge. Putea înflori iarăşi, cu un singur sărut. Putea înflori mai glorios, în culori mai intense decât înainte. Da, era ca florile de primăvară, ale căror boboci apăreau pe tulpini aparent moarte la sfârşitul unei ierni lungi.”
Puteți citi întreaga poveste în romanul DIN TOATĂ INIMA de Mary Balogh. Apariție vineri 09.09.2016, la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

truly

Cărțile autoarei Mary Balogh pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, librarie.net, emag.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro

Recenzii Mary Balogh

18 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *