Delicatese Literare
Prezentari carti

Dincolo de rațiune de Valerie Bowman, Colectia Iubiri de Poveste, Editura Litera/Alma

DINCOLO DE RAȚIUNE

Valerie Bowman

Editura Litera

Colecţia Iubiri de poveste

Volumul al treilea al seriei „Mirese neastâmpărate”, continuarea romanului „Contesa fără voie
 1. 1. Ducesă din întâmplare (The Unexpected Duchess – 2014)prezentare
 2. 2. Contesă fără voie (The Accidental Countess – 2014) prezentare
 3. 3. Dincolo de rațiune (The Unlikely Lady – 2015) – prezentare
 4. 4. Un burlac irezistibil (The Irresistible Rogue – 2015) – prezentare
 5.      4.5. The Unforgettable Hero: A Playful Brides Story – 2016
 6. 5. Un conte neîmblânzit (The Untamed Earl – 2016) – prezentare
 7. 6. Un lord legendar (The Legendary Lord – 2016) – prezentare
 8. 7. Să n-ai încredere într-un pirat (Never Trust a Pirate – 2017) – prezentare
 9. 8. Libertinul meu preferat (The Right Kind of Rogue – 2017) – prezentare
 10. 9. Un duce ca nimeni altul (A Duke Like No Other – 2018) – prezentare
 11. 10. O pasiune de-o noapte (Kiss Me at Christmas – 2018) – prezentare
 12.      10.5. Mr. Hunt, I Presume – 2019
 13. 11. Încurcăturile dragostei (No Other Duke But You – 2019) – prezentare
Domnișoara Jane Lowndes este convinsă că, dacă reușește să reziste presiunilor părinților ei de a se căsători, va deveni celibatară și va putea să organizeze reuniunile intelectuale la care visează.
Lordul Garret Upton este un burlac nepăsător. A supraviețuit războiului, iar acum s-a întors la Londra și are de gând să se bucure de viață. Căsătoria nu face parte din acest plan, în mod cert. O cunoaște pe domnișoara Lowndes de ani buni, și au polemizat adesea. Planul lui Jane de a-și inventa o însoțitoare fictivă nu îl privește… până când dorința ei de a se implica în cel mai recent scandal devine o problemă personală.
Când Garret și Jane se sărută din greșeală la un bal mascat, antipatia lor reciprocă se schimbă radical. Iar când o văduvă intrigantă plănuiește să-i țină la distanță unul de celălalt, oare dorința lor va fi puternică decât planurile de a-și păstra independența?
Veți citi întreaga poveste în romanul DINCOLO DE RAȚIUNE de Valerie Bowman, volumul al treilea al seriei „Mirese neastâmpărate”, care apare mâine, 11.06.2016 la chioșcuri alături de ziarul Libertatea!
Respiră adânc din nou și se hotărî. Asta era. Dacă făcea lucrurile cum trebuia, poate reușea să primească primul ei sărut și să obţină și scandalul dorit dintr-o singură lovitură. Sigur că sărutulavea să fie în scopuri strict educaţionale. Nimic mai mult.”
„Fiind o femeie tânără, fusese chiar înclinată să viseze cu ochii deschiși, să se întrebe cum ar fi ca un străin chipeș să o facă să plutească, să i se spună că este frumoasă, să se îndrăgostească.
Aceste lucruri nu erau pentru ea. Prefera solitudinea în locul petrecerilor, cărţile în locul zorzoanelor. Era banală și lipsită de eleganţă, nu rafinată.”
„Jane se grăbi să se întoarcă în sala de bal. Simţea că îi sare inima din piept, dar era palpitant. Ea și Garrett o să facă dragoste.
Își dorea asta. Își dorea asta foarte mult. Cu siguranţă, avea să complice lucrurile, dar era și ocazia perfectă ca el să îi spună că o iubește. Sigur avea să îi spună. Nu? Spusese că trebuie să poarte o discuţie serioasă dimineaţa, sigur era vorba despre iubire și căsătorie.”
Citatele de mai sus fac parte din romanul DINCOLO DE RAȚIUNE de Valerie Bowman, volumul al treilea al seriei Mirese neastâmpărate, pe care îl găsiți la toate punctele de difuzare a presei. Delicios și senzual!
Sursa: Carti Romantice

dincolo de ratiune orig.

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți Valerie Bowman

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

21 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *