Dincolo de stele – seria Aleea cu licurici de Kristin Hannah, Editura Litera, Colecția Blue Moon

0

Dincolo de stele

(Fly Away – 2013)

Kristin Hannah

Editura Litera

Colecția Blue Moon

Data apariției: 30 august 2019
1. Aleea cu licurici – Firefly Lane – 2008 – prezentare
2. Dincolo de stele – Fly Away – 2013
Un roman emoționant despre iubire, maternitate, pierdere și noi începuturi, Dincolo de stele ne amintește că acolo unde există viață, există speranță, și unde există iubire, există iertare.
Tully Hart a avut întotdeauna visuri mărețe, fiind, în același timp, bântuită de amintirile unui trecut dureros. Crede că poate depăși orice, până când cea mai bună prietenă a sa, Kate Ryan, moare. Tully încearcă să îndeplinească promisiunea pe care i-a făcut-o lui Kate când aceasta era pe patul de moarte – să le fie alături copiilor lui Kate –, dar nu știe nimic despre familie sau despre maternitate, sau despre cum să ai grijă de alții.
Marah Ryan are șaisprezece ani și este distrusă de durere la moartea mamei sale. Tatăl ei, Johnny, se străduiește să țină familia unită, dar pentru Marah, nimic și nimeni nu pare să conteze… până când se îndrăgostește de un tânăr care o face să zâmbească din nou și o poartă în lumea lui plină de pericole.
Dorothy Hart se află în miezul trecutului tragic al lui Tully. A părăsit-o în mod repetat pe fiica ei pe când era copilă, dar acum se întoarce, într-un moment în care Tully se simte complet singură. În cele din urmă, Dorothy trebuie să se confrunte cu un adevăr dureros: numai prin dezvăluirea secretelor trecutului său poate spera să devină mama de care fiica ei are nevoie.
„Un roman care va ajunge direct la inimile cititorilor.“ – Huffington Post
„Talentul de povestitoare al lui Hannah te face să nu poți lăsa din mână această carte.“ – Kirkus Reviews

Cărțile autoarei Kristin Hannah pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Kristin Hannah

 

About Author

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: