Dispariția lui Daniel Tate de Cristin Terrill, Leda Edge

2

Dispariția lui Daniel Tate 

(Here Lies Daniel Tate)

Cristin Terrill

Editura Corint / Leda Edge

Traducere: Andra Elena Agafiței

352 pagini

Când a dispărut, în urmă cu șase ani, a fost un mister. Când s-a întors acasă, a fost un  miracol. Doar că Daniel Tate nu este cu adevărat Daniel Tate. Familia însă îl primește  cu brațele deschise și îi acceptă, fără să clipească, toate minciunile.
Deși povestea lui e cusută cu ață albă, mama și frații îi oferă, ca din întâmplare,  explicații, scuze, informații de care să se agațe și îl protejează atunci când psihologii,  polițiștii și agenții FBI îl încolțesc. De ce oare, se întreabă falsul Daniel? Ce secret  teribil ascund membrii respectabilei familii Tate?  Și când a  devenit el, maestrul  minciunilor, cel păcălit?
CRISTIN TERRILL este licențiată în actorie la Vassar College (New York). Înainte să scrie cărți, a lucrat ca manager de teatru la Teatrul Tricycle din Londra, Shakespeare’s Globe, Teatrul Woolly Mammoth din Washington D.C. și la  Centrul Kennedy. În prezent predă ateliere de scriere creativă pentru copii și adolescenți.

Cărțile apărute la Editura Leda Edge pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librex.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro

About Author

2 comentarii

Spune-ți părerea!