Delicatese Literare
Prezentari carti

Doamna dispărută de Amanda Quick, Editura Litera, Colecţia Cărţi Romantice

Doamna dispărută

Amanda Quick

Editura Litera/ Lira

Colectia Carti Romantice

Volumul al doilea al seriei Burning Cove
  1. Fata care știa prea multe (The Girl Who Knew Too Much – 2017) – prezentare
  2. Doamna dispărută (The Other Lady Vanishes – 2018)
După o evadare în miez de noapte din sanatoriul unde fusese închisă, Adelaide Blake sosește în Burning Cove, California, dorindu-și un nou început.
Ajunge să lucreze într-o ceainărie care devine unul dintre cele mai la modă localuri din această stațiune exclusivistă, frecventată de personaje de marcă de la Hollywood. Printre clienții fideli se numără și Jake Truett, un văduv retras din afaceri venit în oraș la odihnă. Acest bărbat, care exercită o fascinație deosebită asupra lui Adelaide, ascunde multe secrete în spatele trăsăturilor ascetice și a ochilor de nedescifrat.
În Burning Cove, dincolo de fațada strălucitoare se află rețele de trafic de droguri, șantajiști, dar și visuri de celebritate. În acest decor de poveste își face apariția Madam Zolanda, mediumul vedetelor.
Printr-un concurs de împrejurări aparent nevinovate, Adelaide și Jake ajung să fie invitați la spectacolul acesteia, cu un final cutremurător, iar când Zolanda cade victimă propriei prorociri, Adelaide și Jake se lansează într-o serie de aventuri care îi conduce spre adevărul din viețile și inimile lor.
„Gelozia profesională era un acid atotprezent care coroda orice speranţe de a avea o relaţie de lungă durată.
Hollywoodul era o junglă, conchise meditativ Paxton. Doar cei dispuşi să-şi croiască drum cu ghearele până în vârf aveau o şansă de supravieţuire. Dragostea şi prietenia erau primele victime pe acest traseu.”
„Jake pierdu controlul asupra sărutului. Scoase un geamăt înăbuşit şi o lipi de pieptul lui. Îmbrăţişarea aceea seacă se transformă din rece ca gheaţa în fierbinte ca lava într-o singură clipită.”
„Îmbrăţişarea lui era fierbinte, puternică şi promiţătoare, dar era şi riscantă. Acum era foarte sigură că putea să aibă încredere în el, că avea să încerce să o protejeze, dar el nu avea cum să-i apere şi inima. Se îndrăgostea de el, iar asta era vina ei, nu a lui.
Şi totuşi, între ei era o legătură indisolubilă, o legătură plăsmuită de forţele care îi ameninţau pe amândoi. Aveau nevoie unul de celălalt dacă era să aibă vreo şansă de a supravieţui coşmarului care se pogorâse peste ei.”
Vom citi întreaga poveste în romanul DOAMNA DISPĂRUTĂ de Amanda Quick, volumul al doilea al seriei Burning Cove – de vineri, 30.11.2018, la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Amanda Quick pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Amanda Quick

Listă cărți apărute în colecția Cărți Romantice ordonate după autor și serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Spune-ți părerea!