Delicatese Literare
Prezentari carti

Doamna și tâlharul de Teresa Medeiros, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

Doamna și tâlharul 

Teresa Medeiros

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. Deliciile păcatului (Some Like It Wicked – 2003) – prezentare carte
  2. Doamna şi tâlharul (Some Like It Wild – 2009)
Pamela Darby are nevoie de un bărbat – preferabil un sco­țian brutal din Ținutul Muntos, cu mai mulți mușchi decât creier. Hotărâtă să își salveze sora de la a-­și vinde virtutea, frumoasa inventivă are nevoie de un exemplar masculin nemaipomenit care să se dea drept moștenitorul de mult pierdut al unui duce. Pamela plănuiește să pună mâna pe generoasa recompensă oferită și apoi să-­și vadă de drum. Din fericire pentru frumoasa cu ochi de chihlimbar, tâl­harul seducător care tocmai le oprise trăsura s-­ar fi putut dovedi bărbatul de care avea nevoie…
Connor Kincaid renunțase la visul de a restabili onoarea clanului său. Iar acum, această englezoaică plină de curaj îi cere să ia parte la o șaradă riscantă, în urma căreia ar fi putut ajunge amândoi la spânzurătoare. Nefiind bărbatul care să refuze o provocare sau care să se poată împotrivi farmecelor unei femei frumoase, Connor încheie pactul cu diavolul și le pecetluiește soarta amândurora.
Tâlharul scoțian și engle­zoaica pornesc într­-o călătorie infernală spre Londra, fiind dușmani și aliați în același timp – o femeie care nu are decât de câștigat și un bărbat care nu are nimic de pierdut… în afară de inima lui.
„Nu îi plăcuse niciodată să tâlhărească femei, însă când îi ajunsese la urechi zvonul că două englezoaice acoperite de bijuterii și blănuri călătoreau prin acele părţi fără protecţia unor călăreţi înarmaţi, nu putuse rezista tentaţiei. Plănuise să le jefuiască și să le lase să-și vadă de drum, încrezător că aveau să-și convingă cu ușurinţă taţii, soţii sau amanţii înstăriţi să înlocuiască tot ceea ce avea să fure de la ele. Dar cu numai câteva clipe mai devreme se gândise să ia ceva ce nu ar mai fi putut fi înlocuit niciodată.”
„Sărutările lui nu mai erau blânde și provocatoare, ci aprige și înfometate, cerând un răspuns pe care ea era mai mult decât dornică să i-l ofere. Îi posedă gura ca un hoţ înnăscut, furându-i răsuflarea, inima și voinţa de a i se împotrivi.”
„Ea era Pamela. Curajoasa, frumoasa Pamela, care era destul de îndrăzneaţă și de nesăbuită ca să înfrunte cu un pistol de jucărie un tâlhar de drumul mare înarmat, să se arunce în faţa spadei lui Crispin și să își asume cel mai mare risc venind în patul lui la miezul nopţii, cu picioarele goale și părul despletit.”
Veți citi întreaga poveste în romanul DOAMNA ȘI TÂLHARUL de Teresa Medeiros – apariție sâmbătă 22.04.2017 la toate punctele de difuzarea presei alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Am menționat cartea în Top 10 cărți historical-romance în care un scoțian este cucerit de o englezoaică

Cărțile autoarei Teresa Medeiros pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți cu scoțieni

 

 

6 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *