Doar un alt miracol de Dama de Treflă, Editura Bookzone

0

Doar un alt miracol

Dama de Treflă

Editura Bookzone

Despre Dama de Treflă

O scriitoare sub anonimat, dar care știe că ceea ce scrie îi vindecă pe alții. Dama de Treflă își dedică pasiunea de a scrie sentimetului sublim de a ajunge la sufletele oamenilor. Cele 7 volume semnate de Dama de Treflă până acum aduc în viața cititorilor săi un întreg mozaic de sentimente, emoții, trăiri, lacrimi, zâmbete, curaj, evadare, extaz, liniște, putere, regăsire și încredere.

Cărți ce sunt potrivite pentru orice vârstă, cărți care pe unii îi surprind prin poveștile lor, iar pe alții prin sensibilitatea scriiturii. Cărți ce sunt și vor fi întotdeauna pansament pentru suflet, pentru că Dama de Treflă pune sufletele în metafore și deschide ușile închise ce limitează iubirea și simțurile. Iar volumul opt vine ca un miracol care ne demonstrează încă o dată că dorințele se împlinesc atunci găsești înăuntrul tău curajul de a nu renunța la ele.

Dama de Treflă ne oferă o poveste fantastică, emoționantă și în același timp complicată. Vei înțelege că uneori ai atât de multă nevoie să te rătăcești, ca să te poți regăsi!

Uneori ai nevoie de „Doar un alt miracol” pentru a înțelege că viața este formată din frânturi ce capătă cu totul alt sens când sunt îmbinate ca piesele unui puzzle. O dorință plantată în inimi și o ambiție de nestăvilit sunt suficiente pentru a-i spune Universului că ești pregătit să-ți construiești singur destinul.

Delilah își dorește fericire pentru mama sa. Max își dorește o familie. Dar cum ajung doi copii străini unul de celălalt să își îndeplinească dorințele după o seară petrecută împreună la secția de poliție?

„Ce meșter scrântit al universului face timpul să treacă atât de ușor și copiii să crească atât de repede?”

Delilah inițiază un protest, pentru că nu își poate petrece Ajunul Crăciunului alături de mama sa, care este chemată la muncă. Max este obișnuit să își petreacă momentele prețioase ale vieții departe de tatăl său, dar resemnarea nu este în firea sa. Câteva dorințe, o provocare, o pânză pentru pictură, un slogan, o cauză, internet banking, două scrisori, un buletin de știri, niște sfaturi de viață, o coadă de mătură, cabluri roase, un serial celebru, un nivel greu la Candy Crush, o baterie moartă, câteva telefoane, încuietori smart și multe, foarte multe alte lucruri mai târziu și doar un miracol mai poate salva Crăciunul.

Ar fi putut fi o seară liniștită dacă o adunătură ciudată de oameni, adusă laolaltă de întâmplări care ar putea fi considerate coincidențe de unii și miracole de alții, nu s-ar certa de o parte și de alta a gratiilor din arest. Dar, pentru a înțelege haosul acesta, e nevoie să mergem printre filele cărții „Doar un alt miracol”, acolo unde încep de fapt poveștile.

Fragment:

Avusese o săptămână plină de ședințe și întâlniri cu oameni scorțoși. Cândva, fusese și el un astfel de om. După ce a întâlnit-o pe Amanda, s-a întrebat de multe ori cum de nu îi ieșiră colțurile acelea ascuțite ale firii prin piele. Nu găsise răspuns.

Amanda îl șlefuise, făcuse colțurile să dispară, pentru că așa funcționează dragostea.

Iubirea e un râu nesfârșit care curge liniștit prin noi și în jurul nostru. Ne șlefuiește pe nesimțite, rotunjește marginile ascuțite ale personalității și ale firii. Ia cu ea, la vale, toată murdăria sinelui și ne face, fără să ne dăm seama, oameni mai buni. Nu poți fi altfel decât bun atunci când iubești. Poate nu ne-am născut cu toții diamante, căci diamantele sunt pietre rare, trebuie să o recunoaștem, dar cu toții putem străluci. Și asta face iubirea, ne șlefuiește până devenim strălucitori, într-atât de strălucitori încât să putem lumina viețile celor pe care îi iubim.

Îi plăceau drumurile cu maşina prin oraş în acea perioadă a anului, de sărbători. Îi aminteau de ziua în care Amanda i-a plătit o cafea, la un magazin din colţul străzii. De atunci, Harry nu mai ura traficul, nu cum îl ura înainte. Îşi amintea mereu că ar putea exista pe undeva, la marginea străzilor împânzite, doi oameni care se cunosc datorită aglomeraţiei.

După ce Amanda a murit, s-a hotărât să se mute definitiv în oraşul în care ea crescuse, împreună cu Max şi Nora. Însă în anul care se scursese de la acea decizie nu reuşise să petreacă mai mult de câteva zile legate în oraş. Îi era la fel de străin ca în prima clipă. Nu reuşise nici să petreacă prea mult timp împreună cu fiul său. Şi, chiar dacă îi venea greu să recunoască, tot un fel de străin îi era şi el.

Cartea Doar un alt miracol de Dama de Treflă poate fi comandată pe bookzone.ro

Folosiți codul MIRACOL25 în coșul de cumpărături pentru o reducere de 25%

Recenzii și prezentări cărți de Crăciun

Recenzii și prezentări cărți Editura Bookzone

Recenzii și prezentări cărți Dama de Treflă

 

About Author

Spune-ți părerea!