Delicatese Literare
Prezentari carti

Domina de L.S. Hilton, Editura Litera

Domina (Domina – 2017)

L.S. Hilton

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Cartea a apărut și în Colectia Buzz Books

  • Seria Maestra

1. Maestra – Editura Litera – Maestra – 2016 – recenzia
2. Domina – Editura Litera – Domina – 2017
3. Ultima – 2018
O crimă brutală pe străzile Veneției. Un jaf imposibil al unei lucrări de artă inestimabile. Un trecut întunecat de care nu poate să scape. Un dușman neobosit pe care nu îl poate învinge.
Judith Rashleigh a reușit în viață. Trăiește în lux în mijlocul splendorilor Veneției, și se bucură, în cele din urmă, de viața pentru care a fost în stare să ucidă.
Dar cineva știe ce a făcut. Judith se poate salva doar dacă găsește o pictură inestimabilă – din păcate, una despre care este convinsă că nu există. Și nu este singura care o caută.
De această dată, Judith nu mai conduce jocul. Depășită și încolțită, și fizic, și psihic, se confruntă cu un inamic mai nemilos și mai puternic decât și-ar fi imaginat vreodată.
Și, dacă nu câștigă și de data aceasta, moare.
„Ajunsesem atât de departe. Crezusem că Elisabeth Teerlinc lăsase în urmă toate acestea, dar trecutul încă mă urmărea, la fel de sigur ca acel parfum de crini dintr‑o cameră tăcută, braţele lor continuând să se agaţe de mine, să mă tragă în jos până când valurile trecutului aveau să se închidă inevitabil peste capul meu.”
„Așa ne îmblânzesc. Pentru că atunci când ai cincisprezece ani şi nu ai văzut nimic şi nu ai fost nicăieri, chiar şi cea mai vagă sugestie de putere te va face să aluneci în prăpastie, te va convinge că toate melodiile pop sunt adevărate, că ceea ce simţi e iubire, chiar dacă, în realitate, e constrângere sau ceva mai rău.”
„Iubirea nu era de mine. Aveam de gând să aflu ce îi puteam determina pe bărbaţi să facă, iar într‑o bună zi, aveam de gând să mă folosesc de acea putere. Acest lucru era necesar.”
Veți citi întreaga poveste în DOMINA de L.S. Hilton, continuarea thrillerului erotic MAESTRA. De vineri, 01.02.2019, la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *