Delicatese Literare
Prezentari carti

Dorință neîmblânzită – seria Familia Reid de Johanna Lindsey, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Dorință neîmblânzită

(A Rogue of My Own – 2009)

Johanna Lindsey

Editura Litera

Colecția Iubiri de poveste

  1. Zâmbetul iubirii (The Heir– 2000) – prezentare 
  2. Ascultă-ți inima (The Devil Who Tamed Her – 2007) prezentare
  3. Dorință neîmblânzită (A Rogue of My Own – 2009) 
  4. Lasă dragostea să te găsească (Let Love Find You – 2012) – prezentare
Lady Rebecca Marshall este cuprinsă în vârtejul emoțiilor când devine domnișoară de onoare la curtea tinerei regine Victoria. Dar când pătrunde fără să știe pe tărâmul rivalității dintre șeful spionajului reginei și o aristocrată care le folosește pe domnișoare ca spioane la curte, se trezește prinsă într-un păienjeniș de înșelăciuni și de intrigi alături de fermecătorul marchiz Rupert St. John. Derbedeul răvășitor de frumos este vărul ducelui Raphael Locke, de care Rebecca fusese cândva îndrăgostită, și este, de asemenea, agent secret al Coroanei, ducând o viață dublă. Convins că neștiutoarea Rebecca îl spionează, Rupert o seduce, apoi, forțat să se însoare cu ea, crede că fata i-a întins o capcană de cea mai mizerabilă speță pentru a intra în familia lui puternică. Dar pe măsură ce începe să cunoască adevărata fire a Rebeccăi, jurământul său de răzbunare și infidelitate se transformă într-o dorință fierbinte de a împărtăși multe nopți de pasiune – doar cu frumoasa lui soție.
Citate:
„Sărutul lui era mai mult decât crezuse că avea să fie – atingerea, gustul…
Rebecca nu fu copleșită. De fapt, fu copleșită, dar părea mai degrabă că era dispusă să se lase pradă presiunii delicate a gurii lui, în timp ce buzele lui îi mângâiau și îi aţâţau toate simţurile.”
„Respiraţia i se opri în gât. Acum nu se mai putea gândi la el ca la un înger, însă craiul era magnific. Nu era de mirare că avea legiuni întregi de cuceriri. Cu o faţă frumoasă, un corp perfect și cu părul negru care îi cădea pe umeri, Rupert mergea dincolo de tentaţie în ceea ce privea înfăţișarea. Avea un efect răvășitor înainte să spună un singur cuvânt senzual, înainte să își aplice atingerea cunoscătoare.”
„Dumnezeule, cum reușea s-o facă să îl vrea atât de mult, că nimic altceva nu mai conta? Era destul de rău când doar îl privea, dar să îl guste, să îl simtă! Și își aminti de noaptea în care făcuseră dragoste…dacă nu ar fi știut la ce ducea sărutul, poate ar fi avut voinţa să-l oprească, dar știa și nu voia să-l oprească.”
Veți citi întreaga poveste în romanul DORINȚĂ NEÎMBLÂNZITĂ de Johanna Lindsey, volumul al treilea al seriei Familia Reid – disponibil de sâmbătă 06.07.2019 la chioșcurile de ziare, alături de ziarul Libertatea!

Listă cărți apărute în colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Colecția Iubiri de poveste iulie 2019

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Cărțile autoarei Johanna Lindsey pot fi comandate pe libris.ro, elefant.rolibrarie.net, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Johanna Lindsey

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *