Delicatese Literare
Prezentari carti

Dorinte interzise de Marina Anderson, Editura Trei, Colectia Eroscop

Dorinţe interzise

Marina Anderson

Colectia Eroscop

Editura TREI
Nr. pagini: 206
Traducător: Oana Dusmanescu
Titlu original: Dark secret
Dark Secret series: 1. Secrete întunecate (Forbidden desires); 2. Dorinţe interzise (Dark secret)
Marina Anderson este pseudonimul unei autoare consacrate de literatura erotica. Printre romanele sale se numara A Celebration of Hearts, Forbidden Desires, House of Decadence. Autoarea a scris de asemenea romanul Scoala supunerii, din aceeasi colectie a Editurii Trei.
Continuarea romanului Secrete întunecate – Harriet Radcliffe e plictisită de viaţa ei. La douăzeci şi trei de ani, slujba ei stabilă chiar i se pare foarte monotonă. Dacă vrea să adauge puţină savoare vieţii ei, acum e momentul să o facă.
Dar surpriza care o aşteaptă îi întrece până şi cele mai nebuneşti visuri. Răspunzând unei oferte de angajare că asistenţă a unei actriţe celebre, Harriet se trezeşte atrasă într-o lume intensă şi secretă a obsesiilor sexuale. În timp ce joacă un rol inocent într-o dramă foarte personală, descoperă despre propriile dorinţe mai multe decât ar fi crezut vreodată că e posibil…
Rowena cunoscuse o mulţime de bărbaţi, dar niciunul că Lewis. Avea tot ceea ce şi-ar fi putut dori vreodată, total lipsit de inhibiţii şi de ruşine, gata să meargă până la capătul pământului pentru a-i satisface toate nevoile şi dorinţele. Şi totuşi, nu era de-ajuns, îşi zise ea cu tristeţe. În ciuda inteligenţei, a frumuseţii şi a experienţei sexuale, Lewis nu fusese capabil s-o ajute. De-asta ajunseseră aici şi aveau nevoie de Harriet.”
După ce se căsătoreşte cu regizorul de film Lewis James, Harriet Radcliffe află cu uimire că soţul ei a invitat un alt cuplu, Noella şi Edmund, să li se alăture în luna de miere. Lewis vrea să realizeze încă un film de succes, în stil cinémă vérité, inspirându-se din viaţă reală. Ştiind că Harriet e atrasă de Edmund, Lewis o provoacă să-şi expună cele mai ascunse fantezii. Dar Edmund o doreşte pe Harriet, dejucând planul lui Lewis, care îşi dă seama că trebuie să lupte pentru a-şi recâştiga soţia…
 “Lewis a rămas şocat de furia oarbă care tasnea din el, iar Harriet era la fel de şocată de expresia lui mânioasă.
– Asta ţi-ai dorit, i-a reamintit ea. Cel puţin filmul tău are acum un punct de pornire.
Lewis a încercat să se calmeze, ştiind că ea avea dreptate, iar purtarea lui era caraghioasă. De asta plecase, lăsând-o cu Edmund. Era ceva necesar pentru că întregul proiect să înceapă şi se aştepta să simtă un fior de excitare. Dar în acel moment nu-şi dorea decât să-l pocnească pe Edmund şi să se-ntoarcă în America, cu Harriet cu tot.
– Nu e târziu să încetăm, a zis Harriet. Dacă vrei, eu…
Lewis a scuturat din cap.
– Nu se pune problema să ne oprim. Acum, dacă ai ales să-ncepem, trebuie să mergem mai departe, şi pentru mine, şi pentru ţine.
– Nu-i adevărat, a spus Harriet. Nu trebuie să merg mai departe. Tu eşti cel care-şi doreşte asta, pentru că filmul tău are nevoie de un sfârşit, aşa cum a avut nevoie de un început.
– Vrei să spui că nu te interesează să descoperi unde te va duce asta? a întrebat Lewis. Haide, Harriet, nu-ţi stă-n fire. Dacă farmecul lui Edmund e suficient de mare încât să te atragă în patul lui atunci îţi doreşti cu siguranţă să afli dacă e destul că să te ţină în preajma lui.
– Nu mă interesează să fiu în preajma lui! a exclamat ea.
– Ce veste proastă pentru Edmund. Mă-ntreb dacă ştie că nu eşti interesată decât de trupul lui, a reflectat Lewis.
– Bine, a spus Harriet, ridicându-se în capul oaselor şi lăsând cearşaful să cadă, astfel încât Lewis să-i vadă sănii goi şi pielea albă a umerilor şi spatelui. Da, vreau să merg mai departe, aşa cum spui tu. Vreau să aflu ce fel de bărbat e Edmund şi dacă dorinţa pentru el creşte sau păleşte pe măsură ce-l cunosc mai bine. Te satisface explicaţia asta?
– Măcar e sinceră, a observat Lewis. Deci să-nţeleg că noapte trecută a fost un succes?
– Da, un mare succes.

8 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *