Delicatese Literare
Prezentari carti

Dorințe nobile – seria Maiden Lane de Elizabeth Hoyt, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

Dorințe nobile (Duke of Desire – 2017) 

Seria Maiden Lane

Elizabeth Hoyt

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

 1. 1. Dorințe ascunse (Wicked Intentions – 2010) – recenzia  
 2. 2. Plăceri vinovate (Notorious Pleasures – 2011)
 3.     2.5. Clever John – 2011
 4. 3. O pasiune imposibilă (Scandalous Desires – 2011) – recenzia
 5. 4. Fantoma din St.Giles (Thief of Shadows – 2012) – recenzia 
 6. 5. Lordul întunericului (Lord of Darkness – 2013)
 7. 6. Ducele nopții (Duke of Midnight – 2013)
 8.      6.5. A Maiden Lane Christmas Special – 2013
 9. 7. Dragul meu necunoscut (Darling Beast – 2013)
 10. 8. Bravul meu căpitan (Dearest Rogue – 2015)
 11. 9. Cel mai tandru libertin (Sweetest Scoundrel – 2015) recenzia 
 12. 10. Ducele păcatului (Duke of Sin – 2016) – recenzia  
 13.      10.5. Once Upon a Moonlit Night – 2016
 14. 11. Ducele plăcerilor (Duke of Pleasure – 2016) – recenzia
 15. 12. Dorințe nobile (Duke of Desire – 2017)
Rafinată, amabilă și inteligentă, Lady Iris Jordan se trezește în situația total neașteptată de a fi ținta unei răpiri diabolice. Iar autorii acestei fapte sunt nimeni alții decât temuții și siniștrii Lorzi ai Haosului. Când unul dintre Lorzi – un bărbat mascat și gol! – o ia în trăsura lui, ea îl împușcă fără ezitare… doar ca să descopere că este posibil să se fi grăbit să îl judece.
Cinic și hotărât, Raphael de Chartres, duce de Dyemore, și-a stabilit ca misiune personală să se infiltreze printre Lorzii Haosului și să îi distrugă. Salvarea lui Lady Jordan nu s-a numărat niciodată printre planurile sale. Dar acum, că Lorzii sunt pe urmele lor și vor să îi ucidă, Raphael nu are altă soluție decât să se însoare cu Iris pentru a reuși să o țină în siguranță.
Spre iritarea lui Raphael, Iris insistă să fie genul de ducesă care se implică total în viața lui – și în patul lui. Curând, el se simte atras atât de mintea ei ascuțită, cât și de pasiunea ei aprinsă. Dar când Iris descoperă că trecutul lui Raphael poate fi chiar mai periculos decât prezentul, începe să șovăie și să se îndoiască de înțelepciunea deciziilor ei.
Va fi dragostea lor suficient de puternică încât să reziste nu numai în fața Lorzilor Haosului, ci și a demonilor proprii ai lui Raphael?

Citate:
„Îi simţea gustul, al vinului pe care probabil îl băuse în dimineaţa aceea, mirosul de fum din părul lui plutind în jurul feţei ei, fierbinţeala rostogolindu-se din el în valuri. Era atât de copleșitor de masiv, atât de dureros de masculin.
Fusese căsătorită. Mai fusese sărutată și altă dată – firește că da –, însă nu fusese așa. Nu mai cunoscuse nimic asemănător.
Era ca și cum femeia din ea se trezea la viaţă și aducea la suprafaţă bărbatul din el.”
„Iris îl făcea să își piardă minţile. Nu mai putea să o privească fără să-i simtă atracţia magnetică. Însă nu putea nici s-o trimită de lângă el – totul în el se răzvrătea împotriva acestui gând. Trebuia să rămână cu el ca să o poată proteja.
Ca ea să-i lumineze cât de puţin întunericul în care trăia.”
„– Iris, Iris a mea, șopti el, și îi trase buzele spre ale lui.
O sărută ca un bărbat pe moarte. Ca un bărbat care își dădea ultima suflare.
Ca și cum ar fi îndrăgit-o.
Iar ceva din Iris se deschise ca o floare și îi crescu în piept și păru să o inunde cu atâta violenţă încât avea să explodeze. Nu era sigură dacă putea ţine în frâu acest sentiment, această emoţie pe care i-o stârnea el.
Soţul ei.
Ţinea la omul acesta – ţinea chiar mult. Poate chiar făcea mai mult decât doar să ţină la el. Gândul ar fi trebuit să o înspăimânte, însă tot ce simţea era fericire.
Fericire.”
Veți citi întreaga poveste în romanul DORINȚE NOBILE de Elizabeth Hoyt, volumul cu nr. 12 din seria Maiden Lane – apariție sâmbătă 03.02.2018 la toate punctele de difuzare a presei, alaturi de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

 

Cărțile autoarei Elizabeth Hoyt pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, litera.ro, librariadelfin.ro, librarie.netcarturesti.ro, emag.rocartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți Elizabeth Hoyt

5 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *