Delicatese Literare
Prezentari carti

Dorințe periculoase de Sarah MacLean, Seria Bastarzii bătăuși, Editura Litera/Alma, Colecția Iubiri de Poveste

Dorințe periculoase

(Brazen and the Beast – 2019)

Sarah MacLean

Editura Litera/Alma

Colecția Iubiri de Poveste

Seria Bastarzii bătăuși (Bareknuckle Bastard):

  1. Capcană pentru duce – Editura Litera (Wicked and the Wallflower – 2018) – prezentare
  2. Dorințe periculoase – Editura Litera (Brazen and the Beast – 2019)
  3. Jocul pasiunii – Editura Litera (Daring and the Duke – 2020)
Lady Henrietta Sedley declară că anul în care împlinește douăzeci și nouă de ani va fi „Anul lui Hattie“ – adică își propune să preia afacerea tatălui ei, să adune propria avere și să-și trăiască viața după bunul-plac. Dar, înainte de toate, vrea să guste din plăcerile care îi vor deveni inaccesibile odată ce este declarată fată bătrână. Totul decurge fără probleme… până când dă peste cel mai frumos bărbat pe care l-a văzut vreodată ‒ și nu oricum și oriunde, ci legat în trăsura ei ‒, care pune în pericol Anul lui Hattie înainte chiar ca acesta să fi început.
Când se trezește legat într-o trăsură, la picioarele lui Hattie, Whit, regele din Covent Garden cunoscut de toți drept Bestia, este fascinat și intrigat de ciudata femeie care îl eliberează ‒ mai ales când descoperă că aceasta a plecat în căutarea unei nopți de plăceri ascunse. Iar el se arată dornic să îi împărtășească lui Hattie secretele desfătării… cu un preț.
Hattie și Whit ajung curând să fie rivali ‒ și nu doar în afaceri. Ea nu are de gând să renunțe la propriile planuri, el nu vrea să renunțe la putere, dar nici unul nu își dă seama că, dacă nu au grijă, vor ajunge să cedeze tot pentru celălalt… inclusiv libertatea și inima.
Citate:
„– Nu vreau să fiu o zestre. Tânăra îl privi. Nu vreau să fiu transformată într-un obiect. Vreau să fiu a mea. Să aleg pentru mine însămi.
– Afaceri. Casă. Avere. Viitor, zise el.
Hattie zâmbi și își etală gropița, iar Whit nu putu să nu admire acele buze, a căror atingere și-o amintea de mai devreme.”
„Whit o trase aproape, până când erau complet lipiți unul de celălalt, până când gura lui era perfect aliniată cu a ei. Apoi, a doua lui mână se ridică pe fața ei, mângâindu-i obrazul în timp ce îi gusta gura cu săruturi mici, unul după altul, din nou și din nou, până când Hattie avu senzația că ar înnebuni din cauza tachinării.”
„Hattie se întinse după el, sărutându-l, preluând controlul așa cum nu o mai făcuse vreodată. Puse fiecare părticică din ea în acel sărut, pe Hattie care rezistase trecutului, pe Hattie care visa la viitor și pe Hattie care voia ca un astfel de bărbat să o iubească așa cum visase mereu, în tăcere, în întuneric, când nimeni nu se uita.
Îl sărută până când nu mai puteau vorbi, pentru că ei îi era prea frică să facă asta. Prea frică să-i spună că dorea ceva ce el nu-i putea da. Se temea că el avea să o lase înainte să guste pentru ultima oară din el.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul DORINȚE PERICULOASE de Sarah MacLean. Volumul al doilea al seriei „Bastarzii bătăuși”, după CAPCANĂ PENTRU DUCE. De sâmbătă, 22.02.2020, la chioșcuri alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile autoarei Sarah MacLean pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, litera.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Sarah MacLean

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de Poveste februarie 2020

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *