Delicatese Literare
Prezentari carti

Dorințe primare de Elisabeth Naughton, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Dorințe primare

(Unspeakable – 2018)

Elisabeth Naughton

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Nr. pagini: 304

Traducerea: Corina Nicolae

Data apariției: 21 oct. 2022

Ultimul volum al seriei „Secrete mortale”, după PROTEJATĂ, apărut în luna iulie.

  1. Amintiri reprimate – Repressed – 2016 – prezentare
  2. Am nevoie de tine – Gone – 2017 – prezentare
  3. Protejată – Protected – 2018 – prezentare
  4. Dorințe primare – Unspeakable – 2018

ELISABETH NAUGHTON a scris peste 30 de romane, trecând cu ușurință prin diverse genuri. Cărțile ei au intrat în topurile New York Times, USA Today și Wall Street Journal, și a câștigat premiul RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste pentru „Cel mai bun roman de suspans romantic“.

Anchetatorul juridic Harper Blake este atrasă de noul ei client misterios, Rusty McClane, implicat în cazul unei minore dispărute. Sarcina lui Harper este să găsească dovezi care să-l apere. Dar este suspectul ei sexy un prădător… sau altceva?

Harper Blake a renunțat la slujba de polițistă, acum este investigator și se simte atrasă de noul ei client, un bărbat misterios și incredibil de sexy, Rusty McClane.

Rusty McClane nu poate lăsa în urmă trecutul tulburător nici măcar când libertatea îi este pusă în pericol și intră în vizorul unei organizații criminale care îl transformă într-o țintă a poliției. Harper Blake a fost nevoită să renunțe la slujba de polițistă din cauza unei acuzații de hărțuire sexuală, dar continuă să lupte împotriva răului, de data asta ca investigator. Însă de multe ori este atrasă de așa-zișii băieți răi, așa cum este noul ei client, un bărbat misterios și incredibil de sexy.

Poliția crede că Rusty este implicat în dispariția unei minore, iar sarcina lui Harper este să găsească dovezi care să-l disculpe. Dar se pare că acest bărbat trezește în Harper un sentiment carnal primitiv, pe care ea nu-l poate ține prea mult în frâu. Și cu cât se apropie mai mult de el, cu atât îi este mai greu să nu cedeze tentației fizice. Nevoiți să pătrundă în lumea interlopă și să caute dovezi ale traficului sexual cu minore, Rusty și Harper petrec tot mai mult timp împreună. Așa ajung să renunțe la orice inhibiție și să aibă niște experiențe sexuale cum nu credeau că puteau trăi vreodată. Dar Rusty nu este singurul care are secrete și un trecut tulburător, iar Harper riscă să-l piardă pe bărbatul de care se pare că s-a îndrăgostit nebunește.

Citate:

„Simți cum se încălzea; mâinile îi tremurau. Să simtă ceva pentru un client – pentru bărbatul despre care încă nu știa că era nevinovat – nu era ceva care să o caracterizeze.

Ea era rațională. Nu era emotivă. Nu era impulsivă. Și știa de ce reacționa în felul acesta lângă McClane când, în mod normal, nu s‑ar fi gândit de două ori la cineva ca el.

Pentru că era atrasă de el. Foarte atrasă de băiatul rău din el și de orice lucruri întunecate și periculoase făcuse pentru a ajunge în acest punct al vieții lui. Și dacă nu se îndepărta de el, iar asta repede, avea să facă un gest pe care urma să‑l regrete foarte tare de dimineață.”

„Sângele îi clocotea. Pulsul îi creștea. Își coborî privirea pe buzele lui, apoi și le umezi pe ale ei, fără a‑și da seama ce făcea, neputând să nu se întrebe dacă era la fel de bun la gust precum arăta. Întrebându‑se dacă se

gândea la același lucru ca ea și ce ar fi făcut dacă ea s‑ar fi aplecat spre el și l‑ar fi sărutat așa cum se gândea să facă.”

„– E un lucru bun că îmi plac bărbații macho, protectori, șopti ea, aplecându‑se pentru a‑l săruta din nou. Îmi place mai mult decât am crezut.

La naiba, o plăcea mai mult decât crezuse că era posibil. În timp ce se lăsa sărutat de ea și o lăsa să‑l atragă în căldura ei, își dădu seama că nu doar o plăcea. Se îndrăgostea de ea. Se îndrăgostea rapid, având în vedere cum ceda indiferent ce voia ea.”

Vineri, 21 octombrie, va apărea la chioșcuri romanul DORINȚE PRIMARE de Elisabeth Naughton, cel care încheie tetralogia „Secrete mortale”, la prețul de 19,99 lei.

39710951

Cărțile autoarei Elisabeth Naughton se pot comanda pe litera.ro, libris.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro, emag.rolibrarie.net

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Recenzii și prezentări cărți Elisabeth Naughton

Colecția Cărți Romantice octombrie 2022

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *