Delicatese Literare
Prezentari carti

Dorintele unui duce de Vicky Dreiling, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

Dorințele unui duce (What a Devilish Duke Desires)

Vicky Dreiling 

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1.     0.5 A Season for Sin – 2012
  2. 1. Dorințele unui conte – Editura Litera (What a Wicked Earl Wants – 2013)
  3. 2. Dorințele unui libertin – Editura Litera (What a Reckless Rogue Needs – 2014)
  4. 3. Dorințele unui duce (What a Devilish Duke Desires – 2015)
Harry Norcliffe nu și-a dorit să moștenească titlul îndrăgitului său unchi. Regulile rigide și absurde ale înaltei societăți, aluziile mamei sale referitoare la datoria lui de proaspăt duce de a se însura cu o lady cu descendența și averea potrivite, care să îi ofere un moștenitor – totul reprezintă pentru el o povară nedorită. Așa că, atunci când mama lui îi cere să participe la o competiție de dans la clubul de aristocrați pe care ea îl patronează, Norcliffe refuză categoric, căci nu mai are nevoie de o sarcină în plus. Dar se răzgândește rapid când își dă seama că tânăra pe care o întâlnise de curând în împrejurări neobișnuite este cea care îi va instrui pe nobili în tainele dansului.
Orice femeie ar fi în al nouălea cer dacă ar trezi interesul unui bărbat chipeș, inteligent, bogat – și duce pe deasupra! – precum Norcliffe.
Dar Lucy nu-și dorește să fie trofeul unui aristocrat. Ea are nevoie mai curând de un prieten care să o ajute să depășească perioada dificilă prin care trece și pericolele care o pândesc. Dar ceea ce începe ca o relație inocentă se transformă curând într-o pasiune care nu ține cont de conveniențe și care le va da amândurora viețile peste cap. Vor avea însă și curajul să demonstreze tuturor că dragostea adevărată poate depăși granițele barierelor sociale?
„Era o enigmă, una pe care dorea să o rezolve, dar asta nu era tot. De fapt, acel singur sărut îl făcuse să-și dorească mai mult. Voia să o ridice pe vârfurile picioarelor și să nu se oprească din sărutat. Voia să o ţină în braţe. Voia ca ea să lase totul pentru el, dar nu trebuia să o grăbească. Acel sărut îl asigurase că era inocentă.”
„– Nu te voi presa niciodată pentru mai mult decât ești dispusă să oferi.
Lucy nu îndrăznea să îi permită mai mult decât sărutările acelea lascive. Era deja alarmată de combinaţia impetuoasă de dorinţă și sentimentele de iubire care se născuseră în ciuda opoziţiei ei. Încercase să ridice un zid, dar el îl escaladase atât de repede. Acum se simţea confuză într-un minut și euforică în următorul.”
„– Câteodată mă gândesc că înnebunesc de dorinţă pentru tine, spuse el.
Ea își puse mâna pe pieptul lui.
– Tu nu ești niciodată departe de gândurile mele.
Când Harry trasă cu degetul forma buzelor ei, gura ei se deschise involuntar. În ochii lui albaștri exista o expresie languroasă. Respiraţia lui era rapidă și neregulată.
– Te vreau, Lucy. Dumnezeu să mă ierte, dar în fiecare noapte când mă duc la culcare îmi doresc să fii acolo cu mine. Nu mă pot abţine să nu te doresc, să am nevoie de tine, să tânjesc după tine.
Ea îi cuprinse faţa.
– Tu ești primul meu gând dimineaţa și ultimul noaptea.”
Veți citi întreaga poveste în romanul DORINȚELE UNUI DUCE de Vicky Dreiling, volumul al treilea al seriei „NOBILII PĂCĂTOȘI“ – apariție sâmbătă 08.01.2017 la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea!
Sursa: Cărți Romantice

 

5 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *