Delicatese Literare
Prezentari carti

Două cărți și o vacanță de Emily Henry, Editura Litera, Colecția Blue Moon

Două cărți și o vacanță

(Beach Read – 2020)

Emily Henry

Editura Litera

Colecția Blue Moon

O scriitoare de romane de dragoste care nu mai crede în iubire și un scriitor de romane serioase care și-a pierdut inspirația își propun unul altuia o provocare pentru o vară, care le poate schimba părerea despre ce înseamnă un final fericit.

Augustus Everett este un scriitor foarte apreciat de ficțiune literară. January Andrews scrie bestselleruri de dragoste. Atunci când ea gândește un final fericit, el își omoară toți protagoniștii.
Sunt complet opuși.

De fapt, singurul lucru pe care îl au în comun este faptul că, timp de trei luni, locuiesc în case vecine, n-au nici un ban și inspirația i-a părăsit.
Asta până când, într-o seară pe care nu și-o amintesc prea bine, din una în alta ajung să facă o înțelegere: Augustus își va petrece vara scriind o poveste cu final fericit, iar January va scrie următorul mare roman american. Ea îl va duce în excursii care par desprinse dintr-o comedie romantică, iar el o va duce să vadă rămășițele unui cult al morții (evident!). Fiecare dintre ei își va termina romanul și nimeni nu se va îndrăgosti. O poveste romantică duioasă și aparte.

Cititorii se vor îndrăgosti cu siguranță de această poveste romantică duioasă și aparte.(Publishers Weekly)

O viziune plină de tandrețe asupra ideii de a doua șansă, în viață și în dragoste.” (Kirkus Reviews)

Veți citi întreaga poveste în romanul DOUĂ CĂRȚI ȘI O VACANȚĂ de Emily Henry. De marți 11 mai la chioșcuri, la prețul de 29,99 lei.

Cărțile din colecția Blue Moon pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro, librariadelfin.ro

Listă cărți apărute în colecția Blue Moon ordonate după autor si serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Blue Moon

Colecția Blue Moon mai 2021

Spune-ți părerea!