Delicatese Literare
Prezentari carti

Dovada perfectă de Sandra Brown, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

Dovada perfectă (The Alibi– 1999)

Sandra Brown

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

Născut într-o veche familie din Charleston, Hammond Cross este hotărât să devină procuror-șef al districtului – și asta fără să-și sacrifice integritatea.
Când afaceristul Lute Pettijohn, unul dintre cei mai puternici oameni din oraș, este omorât în hotelul pe care îl deținea, Hammond are șansa de a-și vedea realizate ambițiile – dacă o să câștige cazul. Poliția nu duce lipsă de suspecți, căci Pettijohn avusese mulți dușmani, însă cineva complotează să îi pună bețe în roate procurorului.
Poate fi Steffi Mundell, colegă, fostă iubită și rivală. Sau Rory Smilow, detectiv criminalist și dușmanul lui declarat.
Însă lucrurile iau o întorsătură neașteptată când investigația ajunge la concluzia că principalul suspect este femeia misterioasă pe care Hammond a întânit-o întâmplător în după-amiaza crimei. Aceasta refuzase să-și divulge numele și, după ce își petrecuse noaptea acasă la el, dispăruse fără urmă.
Acum Hammond se trezește în fața unei dileme etice și a unei întrebări chinuitoare – să mărturisească sau nu că alibiul femeii este chiar el? Și a fost ales înadins să fie dovada perfectă?
„Fie că soarta îl înzestrase cu mai multă virtute decât pe alţii, fie că n-o făcea decât din teamă, de obicei respecta regulile. Nu-i fusese întotdeauna uşor să se supună. Balanţa lui, în talerele căreia stăteau Binele şi Răul, se aflase deseori într-un echilibru fragil din pricina conflictelor cu prietenii şi colegii. Ba chiar şi cu părinţii.“
„Îi displăceau secretele şi subterfugiile, în special când era vorba de relaţii intime. Ele cereau, în primul rând, sinceritate. Sinceritatea era, după părerea lui de om demodat, o componentă absolut necesară.“
„– De ce trebuie să aleg? Tu nu trebuie s-o faci. De ce nu mă pot bucura şi de carieră, şi de tine?
– Poţi, dar orice om care optează pentru carieră, dar şi pentru o viaţă personală trebuie să facă nişte sacrificii. Pot rezista numai legăturile dintre cuplurile care se iubesc foarte mult, care ştiu să-şi întreţină relaţia şi au grijă ca partenerul să fie fericit.“
Veți citi întreaga poveste în romanul DOVADA PERFECTĂ de Sandra Brown – apariție vineri 22.12.2017 la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Sandra Brown pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, litera.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro, librarie.net, librariadelfin.ro, librex.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Sandra Brown

2 Comments

Spune-ți părerea!