Delicatese Literare
Prezentari carti

Dragoste și umbre de Teresa Medeiros, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Dragoste și umbre

(Shadows and Lace – 1990)

Teresa Medeiros

Editura Litera

Colecția Iubiri de Poveste

Nr. pagini: 336

Traducător:  Irina Fulger

Teresa Medeiros este una dintre cele mai bune scriitoare de historical romance, cu apariții constante pe listele de bestselleruri ale The New York Times, Publishers Weekly și USA Today. Cărțile ei, traduse în 17 limbi, au fost vândute în peste 10 milioane de exemplare și au fost nominalizate pentru premiul RITA al Asociaţiei Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

  1. Dragoste și umbre (Shadows and Lace – 1990)
  2. Lady of Conquest – 1989

Gareth a câștigat-o pe Rowena la zaruri, unde a fost pariată de tatăl ei. Lordul Întunecat din Caerleon e acuzat de crimă și o folosește pe Rowena pentru a ucide fantomele trecutului său, dar va fi prins în propria sa capcană - sclavul unei dorințe pe care nu ar fi putut spera niciodată să o potolească.

Dacă un cavaler capturează o lady, poate ea să-i fure inima?

Cu o inconștientă aruncare de zaruri, baronul Lindsey Fordyce o pierde la un rămășag pe frumoasa lui fiică, Rowena. Luată pe sus și dusă într-un castel impunător, Rowena se trezește obligată să-l slujească pe un cavaler misterios și amenințător, învinuit de crimă și de… multe altele.
Frumos și sumbru, Sir Gareth de Caerleon a așteptat ani de-a rândul ocazia de a obține răzbunarea îndreptățită. Dar atunci când vrea să se folosească de frumoasa Rowena ca să alunge fantomele din trecutul lui, se trezește prins într-o capcană tandră, creată de el însuși… una din care poate să scape doar dacă-și predă inima.

Teresa Medeiros țese o vrajă îndrăzneață și senzuală în Dragoste și umbre. Un roman excelent!“ – Affaire de Coeur
Citate:
„Rowena se trezi și descoperi că buzele îi erau astupate de o palmă apăsată cu putere. Se chinui să alunge ceața somnului, căutând instinctiv cuțitul pe care‑l ținea mereu în teaca legată de mijloc. Dar, deși căută de zor, rămase cu mâna goală.
Atacatorul își vârî degetele pe sub tunica ei.
– Dacă tu ești băiat, dragă scutierule, atunci eu sunt o vestală neprihănită, se auzi o șoaptă răgușită în urechea ei.”
„Rowena avu timp să răsufle un pic înainte ca buzele lui să se pogoare peste ale ei. Fata se întări sufletește pentru sărut, pregătindu‑se să fie pedepsită și să doară. Dar n‑avea cum să se pregătească pentru tandrețea din atacul lui. În timp ce gurile lor se întâlniră, violența părăsi trupul lui cu o cutremurare înfricoșătoare, înlocuită de o blândețe pe cât de împăciuitoare, pe atât de puternică. Limba lui îi gustă buzele, iar apoi intră printre ele ca să guste pe îndelete dulceața dinăuntru. Atunci când degetele lui se uniră cu ale ei, Rowena putu doar să i le strângă, la rându‑i, agățându‑se de singurul lucru pe care putea să‑l atingă și care o împiedica să se înece într‑o mare voluptoasă de blănuri moi și de plăcere.”
„Gareth închise ochii și o trase pe Rowena spre el, de parcă atacul trupului său ar fi putut opri cumva trecerea anotimpurilor. O apăra sau o păcălea? Mintea lui alungă fără milă acea întrebare, în vreme ce nevoi care n‑aveau nevoie de răspunsuri îi inundau trupul cu un torent fierbinte de dorință.”

Veți citi întreaga poveste în romanul DRAGOSTE ȘI UMBRE de Teresa Medeiros. De luni, 24 octombrie, la chioșcurile din toată țara, la prețul de 29,99 lei.

Sursa: Cărți Romantice

Dragoste și umbre de Teresa Medeiros este ultima carte care apare în Colecția Iubiri de Poveste.

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile autoarei Teresa Medeiros pot fi comandate pe litera.ro, libris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Cărțile apărute la Editura Litera/Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de Poveste octombrie 2022

3 Comments

  • Grigore Ioana

    Mare păcat că nu mai apar cărți în colecția Iubiri de poveste! Cărți de epocă care m-au acaparat și mi-au înseninat zilele!

    • DOINA LUIZA MANOLESCU

      Va rog, dacă știți. Următoarele carti din seria cu ” Dragoste și umbre” ,ultima din colectia iubiri de poveste, au legătură sau sunt povesti independente . Mulțumesc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *