Dragostea e oarba de Amanda Quick, Editura Litera/Lira, Colectia Carti Romantice

11

Dragostea e oarbă

Titlu original: Eye of the Beholder

dragostea e oarba

Amanda Quick
Editura Litera/Lira
Colectia Carti Romantice
După ce cade, pe nedrept, victima unor acuzaţii nefondate legate de vânzarea unor obiecte false de artă, Alexa Chambers este pregătită să-și reconstruiască reputația distrusă. Întoarsă în oraşul natal, Avalon, Arizona, nu ezită atunci când i se ivește șansa să ofere consultanță incognito pentru colecţia de artă a elegantului complex hotelier Avalon. Speră în felul acesta să reintre în graţiile experţilor din branşă. Nu știe însă că astfel va avea ocazia de a-l întâlni pe misteriosul om de afaceri J.L. Trask.
În urmă cu mulţi ani, Trask îl acuzase pe tatăl vitreg al Alexei de uciderea propriului tată şi jurase că se va răzbuna. Acum, întâlnirea lor este inevitabilă, iar atracția, imediată. Dorinţa arzătoare a lui Trask de a găsi răspunsuri legate de adevăratele circumstanțe care au dus la moartea tatălui său complică însă lucrurile, căci dezgropând trecutul, declanșează o serie de evenimente ciudate care adâncesc și mai tare misterul.
Alexa și Trask încep să descifreze indiciile şi să lupte pentru a descoperi criminalul din umbră care le amenință viața… însă pasiunea dintre ei îi va face să reușească chiar mai mult decât atât.
„Gura lui se aplecă peste a ei, aprigă, fierbinte, poruncitoare. Sărutul îi trezi toate simţurile, trăgând-o adânc în vârtejul de senzaţii care se formase la picioarele ei. Valul brusc de căldură care o străfulgeră o făcu să descopere că nu voia să-i mai dea încă o mângâiere delicată de fluture. Nu voia doar să-şi treacă buzele peste ale lui într-o încercare nechibzuită de a-i transmite că înţelegea prin ceea ce trecuse el în urmă cu atâţia ani. Voia să se strivească de el astfel încât să-i poată simţi sărutul până în măduva oaselor. Îşi puse braţele în jurul gâtului lui şi se cufundă mai adânc în vârtejul de energie pasională.”
„Cititoarea se mişcă uşor. Clopoţeii clincăniră.
– Aş putea dezvolta vorbind despre cât de potrivite sunt aurele voastre. Ceva de genul yin-yang. Împreună formaţi un spectru aproape complet.
– Asta este ca şi cum ai avea full la poker? întrebă Trask.
– În sens metafizic, continuă cititoarea. Vă pot oferi detalii despre cum culorile deschise şi strălucitoare din aura doamnei completează umbrele întunecate din a dumitale, domnule, şi cum se armonizează curenţii magnetici parapsihici. Dar sunt sigură că voi doi ştiţi asta deja.”
„Afară, explodară primele artificii, asemenea unor bombe mici în noapte. Bubuiturile puternice se suprapuseră peste zgomotul geamului care se spărgea. În acelaşi timp, se auzi încă o explozie, de data asta mai aproape. Silueta cu pălăria în colţuri ţâşni spre fereastră. Radstone se prăbuşi la pământ fără să scoată un sunet.”
Veți citi întreaga poveste în romanul DRAGOSTEA E OARBĂ de Amanda Quick. De vineri, 12.08.2016, la toate punctele de difuzare a presei împreună cu revista Libertatea pentru Femei!
Sursa: Carti Romantice

About Author

11 comentarii

  1. Oprea Denisa on

    Aparițiile din colecția „Cărți romantice” îmi plac de obicei, dar aceasta nu mă atrage.

Lasă un răspuns