Delicatese Literare
Prezentari carti

Dragostea învinge obstacole de Linda Howard, Editura Miron

Dragostea învinge obstacole

(The Woman Left Behind – 2018)

Linda Howard

Editura Miron

An apariție: 2022

Nr. pagini: 258

Traducerea: Cornelia Cernetchi

Volumul al doilea din seria GO-Team, după Bărbații frumoși aduc necazuri

  1. Bărbații frumoși aduc necazuri – Editura Miron – Troublemaker – 2016 – recenzie
  2. Dragostea învinge obstacole – Editura Miron – The Woman Left Behind – 2018

Un roman de acţiune, cu ritm alert, o poveste romantică în stilul inconfundabil al Lindei Howard.

Jina Modell lucrează în departamentul Comunicații al unei organizațîi paramilitare și îi place foarte mult ce face. Îi convine remunerația, cum îi convine și detașarea pe care o impune meseria, iar în Washington DC este foarte apreciată. Cel mai mult îi place să le „tragă șuturi în fund” teroriștilor, fără să fie nevoită să iasă din camera de control cu climatizare electronizată. Când Jina va dovedi că are aptitudini pentru acțiune și orientare în spațiu, ea va fi detașată să lucreze ca operator dronă, pe teren, alături de o echipă de Operațiuni Secrete: o unitate paramilitară de elită. Singura ei problemă era că nu are calități atletice deosebite. Întrucât nu avea pregătirea fizică pentru muncă de teren, a trebuit să învețe să alerge și să înoate pe distanțe mari, să sară din avion cu parașuta, să tragă cu arma… sau să rămînă fără loc de muncă.

Coordonatorul echipei este Levi, cu nume de cod Asul. El nu are prea multă încredere în Jina, pe care a poreclit-o Iubita, imediat ce i-a auzit vocea ușor răgușită și sexi, dar o urmărește cum face față instruirii riguroase. Ultimul lucru de care avea el nevoie acum era tocilară asta, care îi va ține pe loc, împiedicîndu-l să deruleze o operațiune periculoasă. Totuși, în următoarele luni este foarte surprins cînd vede cum Iubita înflorește în noul mediu de activitate și dă dovadă de atâta curaj, încât cîștigă admirația tuturor colegilor ei duri, rodați în bătălii. Și mai surprinzător este faptul că liderul echipei, de altfel bărbat foarte disciplinat, nu se gândește la altceva decît la cum sărute gură păcătoasă… întrucît între cei doi există o chimie efervescență.

În tot acest timp o influentă membră a Congresului depune eforturi susținute ca să distrugă echipele de Operațiuni, astfel că se pregătește o capcană și echipa lui Levi este surprinsă într-o ambuscadă în Siria. În timp ce toți membrii activi sunt trimiși în misiune, Jina rămîne la bază, ca să controleze drona de supraveghere, iar pe nepregătite, baza este atacată cu explozive. Camarazii ei de luptă o cred moartă pe Jina, însă ea scapă în deșert, unde va supraviețui în condiții foarte severe și va încerca să nu fie descoperită de dușmani, reușind chiar să ajungă din urmă echipa, înainte ca aceasta să fie scoasă din țară.

Niciodată Levi nu a lăsat în urmă să un soldat, cu atât mai puțin pe această femeie curajoasă, de care s-a îndrăgostit. El o va aduce înapoi pe femeia lăsată în urmă, vie sau moartă.

Listă cărți Linda Howard

Cărțile autoarei Linda Howard pot fi comandate pe elefant.rolibris.roemag.rocarturesti.ro, librarie.net, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți Linda Howard

Recenzii și prezentări cărți romantic suspans

Spune-ți părerea!