Delicatese Literare
Prezentari carti

Dragostea si alte povesti scandaloase de Caroline Linden, Iubiri de Poveste, Editura Litera

DRAGOSTEA ȘI ALTE POVEȘTI SCANDALOASE

Caroline Linden

Titlu original: Love and Other Scandals
Primul volum al seriei „Povești scandaloase” (Scandalous)
  1. 1. Dragostea şi alte poveşti scandaloase (Love and Other Scandals – 2013)prezentare carte   
  2. 2. Între raţiune şi scandal (It Takes a Scandal – 2014) – prezentare carte 
  3.     2.5 All’s Fair In Love and Scandal – 2015
  4. 3. Iubiri si scandaluri (Love in the Time of Scandal – 2015) prezentare carte 
  5.     3.5 A Study in Scandal – 2016
  6. 4. Scandaluri ascunse (Six Degrees of Scandal – 2015) – prezentare carte 
Joan Bennet s-a plictisit să stea pe margine la baluri timp de patru sezoane și doar să privească cu jind cuplurile care dansează. Mulțumită unor povestiri erotice incitante – și deopotrivă scandaloase –, și-a făcut o idee despre ceea ce pierde rămânând fată bătrână. Oare ar fi prea mult să-și dorească un mic flirt? Așa că se decide să îi facă o vizită fratelui ei pentru a-I smulge promisiunea că va participa la un bal a doua zi.
Însă lucrurile se schimbă când îl reîntâlnește pe prietenul din copilărie al fratelui ei, vicontele Tristan Burke, care o înfurie și o fascinează deopotrivă. Dacă Joan, la cei 24 de ani, este aproape o fată bătrână, vicontele Burke este un crai, bine-cunoscut pentru aventurile și firea lui nonconformistă.
Joan este o pacoste pentru Lord Burke: e sora celui mai bun prieten și pare să-l prindă întotdeauna pe picior greșit. Totuși nu se poate opri să nu se gândească la cum ar arăta Joan fără rochiile oribile pe care le poartă sau cum este s-o sărute până o lasă fără suflare. Dar oricare dintre aceste gânduri l-ar putea costa statutul de celibatar, ceea ce ar fi de neconceput – sau poate că nu?
DRAGOSTEA ȘI ALTE POVEȘTI SCANDALOASE de Caroline Linden – apariție sâmbătă 27.02.2016 la toate chioșcurile de ziare împreună cu ziarul Libertatea. În primul volum al seriei „Povești scandaloase” veți cunoaște un bărbat periculos de seducător, în preajma căruia nicio femeie nu este în siguranță!

Sursa: Carti Romantice

Coperta originală:

love and other scandals

14 Comments

Spune-ți părerea!