Delicatese Literare
Prezentari carti

Dragostea unui duce de Lorraine Heath, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Dragostea unui duce

(When a Duke Loves a Woman – 2018)

Lorraine Heath

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. Între dorință și scandal (Beyond Scandal and Desire– 2018) – prezentare
  2. Dragostea unui duce (When a Duke Loves a Woman – 2018)
  3. Seducătorul (The Scoundrel in Her Bed – 2019) – prezentare
  4. Ducesa din patul lui (The Duchess in His Bed – 2019) – prezentare
  5. Fantezia unui conte (The Earl Takes a Fancy– 2020) – prezentare
  6. Când frumoasa seduce bestia (Beauty Tempts the Beast– 2020) – prezentare

Gillie Trewlove știe ce înseamnă bunătatea unui străin, căci, fiind rodul unei legături amoroase interzise de societate, a fost lăsată imediat după naștere în grija unei femei sărmane. Tocmai de aceea, când se află în situația de a fi și ea o salvatoare, nu ezită s-o facă. Însă acum nu este vorba de un copil, ci de un bărbat grav rănit și tulburător de chipeș, care este evident că nu are ce căuta pe lângă cârciuma ei din Whitechapel.
Să fie părăsit la altar este umilitor; dar să fie salvat de o femeie după atacul unor hoți încununează o zi cu adevărat dezastruoasă pentru ducele de Thornley. După ce îl ajută să se pună pe picioare, Gillie este de acord să-l însoțească în căutarea miresei fugare. Dar cu fiecare clipă petrecută alături de frumoasa cârciumăreasă, Thorne regretă că a fost vreodată de acord să accepte o căsătorie aranjată și, deși este conștient de faptul că aristocrația nu ar accepta o viitoare ducesă născută în păcat, este hotărât să demonstreze că iubirea unui duce poate învinge orice obstacol.

„Închise ochii, savurând căldura buzelor lui. Partea aceea din ea care credea în sirene și în unicorni, care ţesea povești fantastice în care fericirea era mereu aproape îndrăzni să-și imagineze că vorbele lui însemnau mai mult decât spunea de fapt, că nu vorbea despre valoarea unei persoane în general, ci se referea la valoarea ei. Îi tresălta inima de bucurie și zâmbea în sinea ei.”

„O privi în ochi și fu surprinsă de pasiunea care mocnea acolo – era la fel de intensă ca a ei. Afirmaţia ei de mai devreme, când spusese că nu îi era teamă niciodată, acum o lua în râs, căci era îngrozită – îngrozită că această foame din ea nu avea să fi e niciodată satisfăcută, că focurile pe care le aprinsese nu puteau fi niciodată stinse, că urmau să ardă până când avea să fi e consumată de ele.”

„Iubea ardoarea care se năștea între ei, încercarea de a-și potoli pofta care le dădea de înţe les că nu avea să dureze prea mult și trebuiau s-o ia de la capăt. Avea să-și dorească întotdeauna ca gura lui să o acopere pe a ei, avea să tânjească întotdeauna după gustul și atingerea lui. Întotdeauna.”

Veți putea citi întreaga poveste în romanul DRAGOSTEA UNUI DUCE de Lorraine Heath – disponibil de sâmbătă, 2 martie 2019, alături de ziarul Libertatea.

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Lorraine Heath pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, carturesti.ro, emag.ro, cartepedia.ro, librarie.net

Recenzii și prezentări cărți Lorraine Heath

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de poveste martie 2019

Spune-ți părerea!