Delicatese Literare
Prezentari carti

Dragostea unui pirat de Johanna Lindsey, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Dragostea unui pirat

(A Pirate’s Love – 1978)

Johanna Lindsey

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

Bettina Verlaine navighează spre vest, pentru a se căsători cu un conte pe care nu l-a văzut niciodată. Apoi, într-o clipă, piratul Tristan aruncă asupra inimii ei vraja pasiunii. Dar trebuie să treacă multe zile – și nopți înflăcărate – înainte ca dragostea lor să poată înflori.

Bettina Verlaine se află la bordul unei corăbii care o va duce spre locurile tropicale unde urmează să îndeplinească o promisiune pe care ea nu a făcut-o niciodată: căsătoria cu un conte pe care nu l-a întâlnit în viața ei și despre care nu știe nimic ‒ totul, la insistențele tatălui ei.
Situația ia însă o întorsătură neașteptată când vasul pe care se află pierde confruntarea cu o corabie de pirați al cărei căpitan este un tânăr impunător, îndrăzneț și de-a dreptul fermecător, dar care ascunde dureri și traume ce i-au împietrit inima ‒ și care e mânat de o sete de răzbunare ce îl poartă de ani întregi pe mări, în căutarea marelui său dușman.
Tristan o răpește cu gândul la răscumpărare, dar reușește să o prindă, fără voia ei, în mrejele pasiunii lui nestăvilite. Însă vor trece multe zile zbuciumate, cu confruntări între două firi puternice și înverșunate ‒ și multe nopți fierbinți ‒, până când obsesia lui pentru ea va lăsa loc dragostei adevărate și până când ura Bettinei împotriva lui va fi înlocuită de iubirea care s-a înfiripat în inima ei.

Citate:

„O înconjură cu brațele și îi lipi trupul dezbrăcat de al lui, iar gura lui deveni și mai poruncitoare, fără a o răni. Și, brusc, Bettina simți o senzație stranie, ceva ce nu mai trăise până acum.
Era un sentiment neobișnuit, ca și cum putea să simtă cum îi curge sângele prin vene. Era un sentiment incitant și o făcu să se relaxeze și să-i accepte sărutul de bunăvoie, o făcu să uite că stătea dezbrăcată în brațele unui străin.”
„O noapte, în mod special, îi bântuia gândurile. Tristan nu se grăbise cu ea, alintându-i trupul, ținând-o într-un loc în timp ce el își făcea numărul de magie. Și apoi, în loc să râdă triumfător, îi sărutase cu tandrețe lacrimile care curgeau din colțurile ochilor ei. Ea îi detesta tandrețea mai mult decât cruzimea.”
„– Ce simți acum nu este dezgust, micuță floare. Este plăcere, pură și simplă ‒ o știi și o știu și eu. Tu mă blestemi, dar mă vrei. Pasiunea ta învinge ura, și trupul tău urlă după împlinirea pe care eu pot să i-o dau.”

Veți putea citi întrega poveste în romanul DRAGOSTEA UNUI PIRAT de Johanna Lindsey. De luni, 14 septembrie la toate punctele de difuzare a presei!

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Cărțile autoarei Johanna Lindsey pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, cartepedia.ro, librarie.net

Colecția Iubiri de Poveste septembrie 2020

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Spune-ți părerea!