Delicatese Literare
Prezentari carti

Dragostea unui pirat de Minerva Spencer, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Dragostea unui pirat

(Barbarous – 2018)

Minerva Spencer

Editura Litera

Colecția Iubiri de Poveste

Seria Rebelii societății/Proscrișii /The Outcasts:

  1. Iubire periculoasă (Dangerous – 2018) – prezentare

  2. Dragostea unui pirat (Barbarous – 2018)
  3. Sclavul iubirii (Scandalous – 2019)

Al doilea volum al seriei „Rebelii societății”, după IUBIRE PERICULOASĂ, apărut la sfârșitul lunii septembrie.

Hugh Redvers ar trebui să fie mort, dar când Lady Daphne Davenport îl vede pe uriașul cu un petic negru de pirat la ochi, se simte atrasă de el, deși ar putea-o ruina, căci ea i-a luat titlul și averea.
Daphne îl poate face pe Hugh să uite de toate femeile cunoscute înaintea ei, dar el trebuie să-l descopere pe dușmanul care o amenință și să dezvăluie secretele din spatele ochilor ei albaștri.

EL AR PUTEA SĂ FIE PIEIREA EI
Hugh Redvers ar trebui să fie mort. Așa că apariția neașteptată a uriașului ars de soare, cu ochiul acoperit de un plasture negru, în cea mai pură tradiție piraterească, are darul de a o tulbura la culme pe Lady Daphne Davenport. Iar atracția instantanee pe care ea o simte față de faimosul corsar nu e numai scandaloasă – Daphne fiind o proaspătă văduvă –, ci ar putea să însemne un dezastru în toată puterea cuvântului. Pentru că el este, de asemenea, cel pe care Daphne l-a lăsat, în secret, fără titlu, domenii și bani.

EA AR PUTEA SĂ FIE SALVAREA LUI
Frumusețea distantă și intangibilă a lui Daphne Davenport, dublată de un trup care merită cu prisosință să fie… atins, sunt calități cărora cu greu le poate rezista un bărbat. Dar răceala, chiar severitatea cu care ea îl privește pe Hugh, sugerează că această femeie ar putea să fie chiar cea care să-l facă să le uite pe toate celelalte. Care să fie unica provocare pe care o are el de înfruntat? Doar atât: să îl descopere pe dușmanul care amenință viața ei… și să afle secretele pe care le ascund ochii ei reci și albaștri.

Veți citi întreaga poveste în romanul DRAGOSTEA UNUI PIRAT de Minerva Specer. Al doilea volum al seriei „Rebelii societății“. De luni 22.11.2021 la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera/Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de Poveste noiembrie 2021

 

Spune-ți părerea!