Delicatese Literare
Prezentari carti

Drum în noapte de Kristin Hannah, Editura Litera, Colecția Blue Moon

Drum în noapte

(Night Road – 2011)

Kristin Hannah 

Editura Litera

Colecția Blue Moon

Timp de optsprezece ani, Jude Farraday a pus nevoile copiilor ei mai presus de propriile interese și aspirații. Gemenii ei, Mia și Zach, sunt niște adolescenți sclipitori și fericiți.
Când Lexi Baill se mută în comunitatea lor mică și unită, Jude o primește cu cea mai mare bunăvoință. Lexi, un copil crescut în orfelinate și familii adoptive, devine în scurt timp cea mai bună prietenă a Miei. Apoi Lexi și Zach se îndrăgostesc și cei trei devin inseparabili.
Totul e minunat până când, într-o noapte de vară, în ultimul lor an de liceu, o decizie proastă le schimbă în mod tragic destinele.
Narat alternativ, din dublă perspectivă – a lui Jude Farraday și a lui Lexi Baill –, Drum în noapte ridică întrebări asupra maternității, asupra tulburărilor și insecurității perioadei de adolescență, asupra rezilienței și curajului de a ierta.
„Drum în noapte este una dintre acele cărți cu totul deosebite despre triumful puterii spiritului uman în procesul iertării.“ – New York Journal of Books
„Hannah este o maestră a incursiunilor în psihologia personajelor și a nuanțării sentimentelor.“ – The Washington Post
„O experiență de lectură complexă, o recomandare indiscutabilă pentru cei care iubesc cartea.“ – Library Journal
Drum în noapte, de Kristin Hannah – disponibil în librăriile din toată țara și la punctele de difuzare a presei din 15 octombrie  2019.
Sursa: Editura Litera

Cărțile autoarei Kristin Hannah pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, litera.ro, librarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.rodol.ro

Recenzii și prezentări cărți Kristin Hannah

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *