Delicatese Literare
Prezentari carti

Drumul spre iubirea unei lady de Caroline Linden, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Drumul spre iubirea unei lady

(At the Christmas Wedding – 2017)

Caroline Linden

Editura Litera/ Lira

Colecția Cărți Romantice

Data apariției: ian. 2022

Nr. pagini: 240

Traducerea:  Irina Fulger

Caroline Linden este autoarea a 27 de romane traduse în 20 de limbi. Romanele ei au fost distinse cu premii prestigioase, cum ar fi Readers’ Choice Award, Golden Leaf, Daphne du Maurier și RITA.

Ducele și Ducesa de Wessex au plecat cu treburi, iar Viola Cavendish trebuie să organizeze o petrecere pentru câteva tinere domnișoare. Acum primește vizita neașteptată a lui Wesley Morane, lordul Winterton și a nepotului său rebel, iar o ninsoare abundentă îi lasă pe toți blocați în castelul Kingstag. Dar Wesley și-ar dori să deblocheze doar drumul spre inima Violei…

Viola Cavendish, secretara personală a ducesei de Wessex, este o femeie practică și independentă, care știe să facă față oricărei situații complicate. Chiar și când angajatorii ei pleacă înainte de Crăciun, lăsându-i în grijă casa și pe mai tinerele surori ale ducelui. Însă contele de Winterton reușește să o pună în dificultate sosind neanunțat la castelul Kingstag împreună cu mai tânărul său nepot. Nevoită să se ocupe de oaspeții rămași la castel din cauza viscolului și să supravegheze petrecerea organizată în lipsa stăpânilor casei, Viola știe că ea este singura persoană capabilă să prevină haosul și scandalul. Însă un singur lucru o tulbură peste măsură: privirea contelui de Winterton, care o urmărește fascinat, de parcă ea ar fi cea mai atrăgătoare femeie din aristocrație, nu o simplă secretară.
Un explorator curajos, Lord Winterton nu este împiedicat nici de viscol, nici de nepotul său rebel să ajungă la castelul Kingstag pentru a afla dacă ducele de Wessex deține un atlas care cândva i-a aparținut tatălui său. Însă tânăra Viola reușește să îl farmece cu zâmbetul și cu frumusețea ei, iar curând Wesley își dă seama că drumul spre inima Violei este mai important decât găsirea prețiosului atlas.

Veți citi întreaga poveste poveste în romanul DRUMUL SPRE IUBIREA UNEI LADY de Caroline Linden. De vineri 28.01.2022 la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera/ Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice ianuarie 2022

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *