Dublă atracție de S.L. Jennings, Editura Trei, Colecția Eroscop

23

Dublă atracție

S.L. Jennings

Editura Trei

Colecția Eroscop

1. Pervertirea – Taint – 2014

2. Dublă atracție –Tryst – 2015

Nr. de pagini: 352
Titlul original: Tryst
Traducere din engleză de Oana Dușmănescu
Data apariției: 20.02.2017
S.L. Jennings se declară soția mândră a iubitului ei din liceu, mama a trei băieți neastâmpărați și o autoare de cărți romance care sunt bestselleruri New York Times și USA Today. Când nu se gândește obsesiv la cărțile pe care le adoră, își dă întâlnire cu iubiți fictivi la librării independente sau savurează un Bloody Mary în localurile ei preferate din Spokane, Washington. Recunoaște că e o snoabă în privința mâncării, că e dependentă de machiaj și că îi plac toate lucrurile lucioase, sclipitoare și kitsch.
”Dublă atracție” este o poveste incendiară despre un cuplu cu o căsnicie fericită, care se hotărăște să intre într-o aventură provocatoare pentru a-și condimenta viața sexuală – dar niciunul dintre ei nu-și imaginează unde îi va duce această încercare.

Heidi DuCane este agent de presă: îi place succesul și își iubește soțul, pe Tucker DuCane. Deși sunt firi total opuse, ceea ce îi leagă este o dragoste profundă și dăruirea față de celălalt. Dar relația lor – nu doar cea intimă – va fi pusă la grea încercare odată ce în scenă intră fermecătorul Ransom Reed, star rock și seducător irezistibil.
”Dar când mă uit la soţul meu, ştiu că s-a schimbat ceva între noi, ceva care a reaprins dorinţa incontrolabilă pe care o credeam pierdută de câţiva ani. A trecut mult timp de când m-a sărutat ultima oară cu atâta fervoare. Am simţit că mă vrea — m-am simţit dorită. Şi deşi ştiam că în braţele lui eram în siguranţă, atingerea lui mă înnebunea.”

Cărțile autoarei S.L. Jennings pot fi comandate pe edituratrei.rolibris.ro, elefant.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro, librex.ro, librarie.net, librariadelfin.ro

Recenzii Editura Trei

Recenzii Colecția Eroscop

 

About Author

23 de comentarii

  1. Am citit cartea! La dubla atracție mă refer! Foarte interesanta, profunda… Nu a fost gen Lora Leigh – Plăceri interzise, dar te face sa apreciezi ceea ce ai lângă tine!

  2. Mama…mama….ce carte!Mie mi-a placut foarte mult! Nu vreau sa spun prea multe pt ca observ ca nu foarte multe fete au citit-o si vreau sa fie si ele la fel de surprinse cum am fost si euSincer,nu ma asteptam la acest final dar era normal sa fie asa.

  3. Nu as vrea sa fac o comparatie intre cele doua volume, dar o s-o fac totusi .
    ” Dulba atractie” mi se pare cu mult peste primul volum, felicitari autoarei!

    Si da, Mirela, nici eu nu m-am asteptat deloc la acest final, si recunosc ca mi-as fi dorit ca lucrurile sa stea altfel .

    Absolut fascinant!

Spune-ți părerea!