Delicatese Literare
Prezentari carti

Dublura de Sandra Brown, Editura Litera, Colecţia Cărţi Romantice 

Dublura

Sandra Brown

Editura Litera/ Lira

Colecţia Cărţi Romantice

Titlu original: Mirror Image – 1990

Prăbușirea unui avion la doar câteva minute de la decolare reprezintă pentru Avery Daniels o întâlnire ciudată cu destinul. Printr-o înlănțuire de coincidențe, ea capătă înfățișarea unei alte femei, egoista și cocheta Carole Rutledge, dar și șansa unică de a-și relansa cariera. Trezindu-se fără voie în mijlocul unei intrigi politice, Avery ajunge să depindă din ce în ce mai mult de sprijinul unui bărbat fascinant – candidatul texan la Senat, Tate Rutledge.
Îmboldită de un amestec de egoism și altruism, Avery ajunge să preia și să joace rolul lui Carole, descoperind că mariajul acesteia ajunsese o farsă, iar relația cu micuța Mandy, fiica ei, era marcată de indiferență. Pe lângă eforturile depuse pentru a descâlci ițele unui complot împotriva lui Tate, Avery devine soția și mama perfectă, căzând însă pradă fără voie și atracției din ce în ce mai puternice pentru acesta.
Când se află identitatea lui Avery, ea este nevoită să mizeze pe cartea iubirii și a sincerității. Dar va fi de ajuns pentru a șterge toate minciunile? Și va fi de ajuns pentru a-i salva viața bărbatului iubit?
„Închise ochii şi dădu din cap, într-un fel de negare a ceva ce nu putea să explice, dar îi acoperi din nou gura cu a lui.
Avery îi răspunse la sărut, descătuşând toată dorinţa care se adunase în ea, în taină, de luni întregi. Gurile li se uniră flămânde și fierbinţi. Cu cât se înfrupta mai mult dintr-a ei, cu atât o dorea mai mult şi cu atât voia ea să i se dăruiască mai mult.”
„Viaţa ar fi fost mult mai satisfăcătoare, iar viitorul său politic ar fi fost mult mai luminos, dacă ar fi putut să împartă victoria cu o soţie iubitoare, care să-l susţină.
Ar fi putut la fel de bine să-şi dorească luna de pe cer, îşi zise. Chiar dacă soţia lui ar avea o asemenea dragoste de dăruit, ceea ce nu era cazul, el n-ar accepta-o. Carole distrusese această posibilitate cu mult timp în urmă.”
„Palma îi urcă lin peste gât şi i se curbă peste ceafă.
Când buzele i le atinseră pe ale ei, fură cuprinşi de o flacără care nu se putea explica decât prin fenomenul combustiei spontane. Se sărutau nebuneşte în timp ce mâinile li se luptau să câştige teren.”
Vom citi întreaga poveste în romanul DUBLURA de Sandra Brown – apariţie vineri, 10.08.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărţi Romantice

Cărțile autoarei Sandra Brown pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, litera.ro, cartepedia.ro, carturesti.rolibrarie.net, librariadelfin.ro, librex.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Sandra Brown

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

2 Comments

Spune-ți părerea!