Ducele barbar de Kerrigan Byrne, Editura Litera, Colectia Iubiri de Poveste

0

Ducele barbar

Kerrigan Byrne

Editura Litera

Colecția Iubiri de poveste

  1. Tâlharul de inimi – Editura Litera (The Highwayman – 2015) – prezentare
  2. O țintă seducătoare – Editura Litera (The Hunter – 2016) – prezentare 
  3. Demonul scoțian – Editura Litera (The Highlander– 2016) – prezentare 
  4. Ducele barbar – Editura Litera (The Duke – 2017) 
  5. Un mariaj neconvenţional – Editura Litera (The Scot Beds His Wife – 2017) – prezentare
  6. Ducele cu tatuaj (The Duke with the Dragon Tattoo– 2018) – prezentare 
  7. A Dark and Stormy Knight – 2019
Puternic ca un viking. Frumos ca Adonis. Bogat ca Midas.
Collin „Cole” Talmage, duce de Trewyth, este eroul perfect al legendelor și se pare că viața i se așterne înainte fără vreun obstacol important – până când soarta îi demonstrează contrariul. Familia lui Cole este ucisă și cei mai apropiați camarazi îl trădează pe câmpul de luptă. Dar Cole nu este omul care să își plângă de milă destinul crud. Este un bărbat al datoriei, al onoarei – și al pasiunii. Iar acum este pregătit pentru lupta vieții sale…
Pe când era foarte tânără și fără nici un ban, frumoasa Imogen Pritchard lucra ziua în spital, iar noaptea ca servitoare într-un bordel – și așa a ajuns să-și petreacă o noapte scandaloasă alături de Cole.
Un an mai târziu, când Cole revine din război grav rănit, Imogen îi salvează viața. Însă bărbatul care i-a bântuit visurile nu o mai recunoaște – ba chiar, din cauza lui, ajunge să-și piardă slujba. Salvarea ei vine în urma unei căsătorii de conveniență, care la scurt timp o lasă o văduvă bogată, și viața lui Imogen se schimbă din temelii. Însă un lucru rămâne neschimbat: amintirea lui Cole este încă vie, așa că, atunci când descoperă ce îi e vecin, Imogen nu știe dacă este o binecuvântare sau un blestem faptul că nici acum Cole nu o recunoaște – deși pasiunea care o simt amândoi este la fel de puternică…
„Imogen credea că mai fusese sărutată înainte, dar se înșelase amarnic. Asediul asupra gurii ei continuă până când ea rămase fără aer, dar nu îi păsa. Gândurile i se împrăștiară asemenea unui stol de păsări speriate. Chiar și în stare de ebrietate, talentul lui de a-și folosi gura o scoase din minţi. Trenwyth avea gust de scotch și de păcat, iar Imogen se întrebă dacă beţia era la fel de contagioasă precum ciuma, pentru că ea se simţea destul de ameţită.”
„Femeia agăţată de gura lui cu toată îndrăzneala pe care o putuse invoca nu era o binefăcătoare cu ochi luminoși. Era o femeie plină de dorinţă, de energie și hotărâre. Era precum un mustang sălbatic american, încă neîmblânzit de stăpânul lui.”
„Ea reacţionase la pasiunea lui cu o înfierbântare la care Cole nu se așteptase, cu o sălbăticie de care nu o crezuse capabilă. Disperarea lui animalică fusese îmblânzită de o tandreţe stranie. De o senzaţie de căldură și familiaritate pe care nu crezuse că avea să o mai simtă vreodată.”
„– Habar nu aveţi de câtă forţă este nevoie ca să fii femeie. Din experienţa mea, bărbaţii reprezintă sexul slab. Fie sunt prea indisciplinaţi ca să își controleze instinctele primitive, fie, dimpotrivă, sunt prea fragili pentru a îndura disconfortul sincerităţii sau al integrităţii. Cu toate astea, femeile îndură și supravieţuiesc prin orice mijloace au la dispoziţie.”
Veți citi întreaga poveste în romanul DUCELE BARBAR de Kerrigan Byrne – apariţie sâmbătă, 23.06.2018, la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea!
Sursa: Cărţi Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Listă cărți Kerrigan Byrne

Cărțile autoarei Kerrigan Byrne pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, carturesti.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Kerrigan Byrne

About Author

Spune-ți părerea!