Delicatese Literare
Prezentari carti

Ducele bastard – seria Diamante neșlefuite de Sophie Barnes, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Ducele bastard

(The Illegitimate Duke – 2012) 

Sophie Barnes

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. Un duce neobișnuit (A Most Unlikely Duke – 2017) – prezentare
  2. Ducele dorințelor ei (The Duke of Her Desire – 2017) –prezentare
  3. Ducele bastard (The Illegitimate Duke – 2012)  
  4. Enigmatica ducesă (The Infamous Duchess) – 2019 – prezentare
Juliette Matthews își dorește să fie mai mult decât un ornament frumos la brațul unui soț cu titlu nobiliar și prin urmare își propune să-i ajute pe cei mai puțin norocoși decât ea. Însă folosirea averii recent dobândite se dovedește a fi mai complicată decât se așteptase, întrucât tinerele din aristocrație nu obișnuiesc să își riște siguranța pentru un scop nobil. Tocmai de aceea apelează la singurul bărbat care o poate ajuta să-și ducă misiunea până la capăt – un doctor apreciat și extrem de chipeș… și mult prea onorabil pentru a da curs atracției dintre ei.
Florian Lowell devine în mod neașteptat moștenitorul ducelui de Redding, un statut foarte diferit față de cel de medic dedicat profesiei. Și chiar dacă moștenirea îl face cel mai râvnit burlac din înalta societate, Juliette este intangibilă pentru el, fiindcă, dacă circumstanțele scandaloase ale nașterii lui ar deveni cunoscute, reputațiile amândurora ar fi iremediabil distruse. Însă când viața lui Juliette este amenințată, Florian trebuie să riște totul – inclusiv propria inimă, ce nu poate fi îmblânzită decât de o singură femeie.
Citate:
„Lipită de el, chiar din întâmplare, Lady Juliette îl făcuse conștient de delicateţea ei feminină și de parfumul captivant care o însoţea mereu.
Iar el o ţinuse aproape mai mult decât fusese necesar, alarmant de dornic să nu-i dea drumul. Spre uimirea lui, simţise că și ea fusese cuprinsă de aceleași emoţii, ritmul rapid al inimii ei și respiraţia ţinând ritmul cu al lui, spunându-i că amândoi erau la fel de conștienţi de situaţie și împărtășeau aceeași dorinţă.”
„Își pierduse minţile din cauza ei când se lăsase pradă dorinţei de a o săruta. Până atunci, reușise să-și păstreze într-un fel judecata și controlul, dar nu exista un moment exact, o secundă clară în care le pierduse. Inima lui era acum în mâinile ei, iar ăsta nu era un lucru atât de înfricoșător pe cât se temuse că o să fie. Făcuse tot ce putuse ca să nu se îndrăgostească, dar trebuia să recunoască faptul că era ceva extrem de plăcut în toată situaţia.”
„– Te iubesc, Florian. Nu pot să mai neg asta, la fel cum nu pot schimba cursul stelelor din cer sau nu pot da timpul înapoi.
Exact asta își dorise. În mod șocant, fusese ce-și dorise mereu, observă el surprins. Să fie iubit pentru cine era, în ciuda defectelor lui, indiferent ce ar fi crezut restul lumii despre el.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul DUCELE BASTARD de Sophie Barnes, volumul al treilea al seriei „Diamante neșlefuite” – disponibil de sâmbătă 1 iunie 2019 la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea!
Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Colecția Iubiri de poveste mai 2019

Colecția Iubiri de poveste iunie 2019

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *