Delicatese Literare
Prezentari carti

Ducele care mi-a furat inima de Erica Ridley, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Ducele care mi-a furat inima

(The Duke Heist – 2021)

Erica Ridley

Editura Litera

Colecția Iubiri de Poveste

Data apariție: ian. 2022

Nr. pagini: 320

Traducerea:  Ana Maria Halalai

O nouă autoare și primul volum al seriei „Familia Wynchester“/The Wild Wynchesters Series

Erica Ridley este o autoare de romane de dragoste istorice, bestselleruri New York Times și USA Today. Când nu citește sau nu scrie, Erica poate fi găsită mâncând cușcuș în Maroc, dându-se cu tiroliana prin pădurile tropicale din Costa Rica sau pierzându-se iremediabil în mijlocul Budapestei.

Chloe Wynchester vrea să-i îndeplinească ultima dorință a tatălui ei adoptiv și să recupereze un tablou dispărut, furându-l. Dar, când face asta, răpește și un duce frumos.
Lawrence Gosling, Ducele de Faircliffe, trebuie să se căsătorească cu o moștenitoare bogată. Dar când se trezește într-o trăsură condusă de o femeie frumoasă care refuză să-i asculte comenzile, se teme că inima lui este a ei. Oare poate sacrifica moștenirea familiei pentru o dragoste adevărată?

Pe Chloe Wynchester nimeni nu o observă – un blestem, dar și un avantaj care îi conferă abilitatea de a se amesteca în orice mulțime. Când unicul tată pe care l-a cunoscut vreodată își pune o ultimă dorință pentru ca familia de orfani adoptați de el să recupereze un tablou dispărut, ea este prima la care frații ei apelează pentru a-l fura înapoi. Nimeni nu se așteaptă ca, făcând acest lucru, să răpească și un duce chipeș.

Lawrence Gosling, ducele de Faircliffe, este torturat de greșelile tatălui său. Pentru a repara reputația ruinată a domeniului, el trebuie să se căsătorească cu o moștenitoare de rang înalt. Totuși, când se trezește într-o trăsură condusă ca prin iad pe străzile pietruite ale Londrei de o femeie frumoasă care refuză să-i asculte poruncile, se teme că inima lui îi va aparține ei. Dar cum poate sacrifica moștenirea familiei sale pentru a urma dragostea adevărată?

Citate:

„Nu părea deloc genul de femeie care să aibă nevoie să ceară favoruri pentru a fi sărutată. Își putea imagina cum ar fi putut să cerșească pentru această plăcere. Senzația seducătoare a unui zâmbet victorios care i se așeza pe buze chiar și atunci când ea le săruta pe ale lui.“

„Asta era ceea ce tânjea el. Să o aibă pe ea. Sub mângâierea degetelor lui.

Sărutul ei era la fel de inevitabil ca ploaia care cade din norii grei și la fel de imposibil de păstrat pentru totdeauna.“

„Bătăile inimii lui aveau aceleași sincope ca și ale ei. În timp ce genunchii ei se topeau de la căldura sărutărilor lui, el o legăna, lipind‑o de trupul lui.

Protejând‑o. Răsfățând‑o. Marcând‑o cu sărutul lui.“

Veți citi întreaga poveste în romanul DUCELE CARE MI-A FURAT INIMA de Erica Ridley, primul volum al seriei „Familia Wynchester“.

Disponibil de luni 17.01.2022 la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera/Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de Poveste ianuarie 2022

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *