Delicatese Literare
Prezentari carti

Ducele, doamna și bebelușul de Vanessa Riley, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Ducele, doamna și bebelușul

(A Duke, the Lady, and a Baby – 2020)

Vanessa Riley

Editura Litera

Colecția Iubiri de Poveste

Primul volum al seriei „Femei îndrăznețe, bărbați seducători“/Rogues and Remarkable Women Series:

  1. Ducele, doamna și bebelușul – A Duke, the Lady, and a Baby – 2020
  2. Contele, fata și copilul – An Earl, the Girl, and a Toddler – 2021 – prezentare

Vanessa Riley scrie ficțiune istorică plină de acțiune, romantism și umor, cu personaje puternice care provin din culturi și medii sociale diferite.
Deși are un doctorat în inginerie mecanică, dragostea ei pentru istorie a depășit iubirea pentru matematică, ceea ce a făcut-o să scrie peste 20 de romane de dragoste.
Vanessa adoră să facă prăjituri după rețetele bunicii ei din Trinidad, să colecționeze milieuri irlandeze croșetate și să scrie pe veranda casei sale, alături de nelipsita ceașcă de cafea.

Când soțul ei moare, Patience Jordan este întemnițată pe baza unor acuzații false, dar riscă totul pentru a-și vedea copilul nou-născut, aflat sub tutela lui Busick Strathmore, vărul fostului ei soț, un erou militar rănit. Oare Patience și Busick se pot transforma din dușmani înverșunați în iubiți pasionali?

Patience Jordan cea încăpățânată și curioasă este moștenitoarea unei averi impresionante din Caraibe. Atunci când a pus la îndoială presupusa sinucidere a soțului ei din Anglia, a pierdut totul: bebelușul nou-născut, averea și libertatea. Este aruncată în închisoare pe nedrept, până când este angajată ca bonă a propriului fiu. Tutorele acestuia, Busick Strathmore, duce de Repington, nu duce o viață liniștită, iar Patience descoperă că severitatea fostului militar ascunde un om onorabil și, mai ales, pasional...

Rănit în război, Busick este hotărât să rezolve problemele financiare ale răposatului său văr, de dragul micului Lionel. Dar ancheta lui este o joacă de copii față de situația în care este pus de curajoasa Patience cea plină de nuri. Cumva, ea reușește să-i încalce regulile și să dărâme zidurile care îl înconjoară. Între dușmani puternici și obstacole ce par de netrecut, cei doi formează o alianță fragilă, dar va fi oare aceasta de ajuns ca să le asigure un viitor pe care și-l doresc cu ardoare amândoi?

 

„Noaptea se înțelegeau mult mai bine.
N-aveau nevoie de cuvinte.
Erau doar două suflete care îndeplineau aceeași misiune. El avea nevoie ca amândoi să ajungă înapoi la acele clipe în care ea îi arătase sprijin și grijă. Situația lor trebuia să aibă o soluție. Trebuia ca unul dintre ei – sau amândoi – să învețe mai bine sensul cuvântului <<înțelegător>>.”
„Lucrurile se întâmplau prea repede, senzațiile erau prea plăcute și schimbau prea multe dintre părerile pe care le aveam despre duce, vise, bună-cuviință și birouri. Cu o mișcare dibace, ducele mă întinse pe birou, prinsă între hărțile militare și planificările lui.”
„Salteaua aceea făcută pentru doi ne-a adăpostit dragostea. Eram unul, iar iubirea dintre noi ardea cu flacără strălucitoare, crescând încet, din tăciuni, spre o văpaie plină de viață.”

Veți citi întreaga poveste în romanul DUCELE, DOAMNA ȘI BBELUȘUL de Vanessa Riley, o nouă autoare și primul volum al seriei „ Femei îndrăznețe, bărbați seducători“. De luni, 21 iunie la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera/Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de Poveste iunie 2021

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *