Delicatese Literare
Prezentari carti

Ducele dorințelor ei de Sophie Barnes, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Ducele dorințelor ei

(The Duke of Her Desire – 2017)

Sophie Barnes

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. Un duce neobișnuit (A Most Unlikely Duke – 2017) – prezentare
  2. Ducele dorințelor ei (The Duke of Her Desire – 2017)
  3. Ducele bastard (The Illegitimate Duke – 2012) – prezentare
  4. Enigmatica ducesa (The Infamous Duchess)- 2019 – prezentare
Când Thomas Heathmore, duce de Coventry, este de acord să devină protectorul și însoțitorul Ameliei Matthews, sora mai mică a prietenului său, cât timp acesta este plecat din Londra, nu se așteaptă ca tânăra să fie atât de încăpățânată și de reticentă față de regulile aristocrației. Ba chiar nu pare deloc interesată de balurile din înalta societate și nici de găsirea unui soț potrivit. În schimb, vrea să deschidă o școală pentru copiii săraci, și nimic nu îi stă în calea îndeplinirii acestui vis. Forțat de împrejurări, Thomas se oferă să o ajute în acest demers, pentru a o proteja. Dar ceea ce la început este o simplă responsabilitate se transformă curând într-o adevărată ispită.
Viața Ameliei s-a schimbat complet de când fratele ei a moștenit titlul de duce, fiind nevoită să ia lecții de etichetă și să se comporte conform normelor. Ea refuză să accepte sfaturile lui Thomas, dar nu îi este deloc ușor să ignore prezența chipeșului duce pe care îl iubește în secret din clipa în care a dansat prima dată cu el. Însă Amelia descoperă că înalta societate e un loc periculos și că o indiscreție poate declanșa un scandal – sau o poate ademeni să cedeze complet în fața ducelui dorințelor ei…
„Stomacul Ameliei se învolbură. Nici unui bărbat nu ar fi trebuit să i se permită să fie atât de atrăgător, să posede un maxilar perfect sculptat sau o gură atât de ispititoare, care o trimise cu gândul la cupluri sărutându-se pasional și lăsându-se pradă dorinţei.”
„Femeia avea un gust divin; aroma de fructe a șampaniei fine încă îi învăluia limba. Dar ceea ce îl înfierbântă și mai mult fu dorinţa ei arzătoare – era la fel de dornică precum el.”
„Cum era posibil să iubești atât de mult pe cineva și, în același timp, să te temi de apropierea lui? Amelia nu știa, dar așa se simţea în acel moment. Patru săptămâni schimbaseră totul. Inima nu mai era a ei, îi aparţinea lui.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul DUCELE DORINȚELOR EI de Sophie Barnes, volumul al doilea al seriei „Diamante neșlefuite“ – disponibil de sâmbătă, 23.03.2019, la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Colecția Iubiri de poveste martie 2019

Colecția Iubiri de poveste aprilie 2019

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro

Spune-ți părerea!