Delicatese Literare
Prezentari carti

Ducele se îndrăgostește de Loretta Chase, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Ducele se îndrăgostește

(Ten Things I Hate About the Duke – 2020)

Loretta Chase

Editura Litera

Colecția Iubiri de poveste

Data apariției: mai 2021

Nr. pagini: 320

Traducător: Alexandra Cernat

SERIA „DUCI PERICULOȘI“, al doilea volum al seriei, după UN CAVALER DESĂVÂRȘIT

Colecția Iubiri de poveste

  1. Un cavaler desăvârșit – Editura Litera (A Duke in Shining Armor – 2017) – prezentare
  2. Ducele se îndrăgostește – Editura Litera (Ten Things I Hate About the Duke – 2020)

Loretta Chase a scris 23 de romane de dragoste istorice, distinse cu premii mari ale genului, printre care și premiul RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Cassandra Pomfret are opinii clare despre multe lucruri și nu se teme să le expună. Dar felul ei de a-și spune părerea, franc și fără tact, îl exasperează pe tatăl sătul de scandaluri, care încearcă să-i forțeze mâna fiicei lui rebele interzicându-i surorii mai mici a Cassandrei să se mărite înaintea ei.

Reputația ei suferă o lovitură grea când apare în scenă ducele de Ashmont. Frumos de pică, plin de defecte de caracter, a pierdut o logodnică ideală pentru că a fost neglijent și aproape și-a ucis un foarte bun prieten. Dar chiar și el știe că nu se cade să ruinezi o fată de familie bună. Cei doi nu au încotro și se căsătoresc, iar Ashmont se întreabă chiar din noaptea nunții dacă proaspăta soție nu o să-l sufoce cu perna.

Citate:

„Aerul din jurul lor părea să vibreze din cauza atracției lui. Și a ei.
Nu mai fusese niciodată atât de conștientă de corpul ei, de puterea, agilitatea sau viața proprie pe care părea să o aibă, de parcă ea și sufletul ei erau doar cunoștințe vechi.”
„Buzele lui îi atinseră obrazul, precum aripile unui fluture, dar, de fapt, deloc așa. Un sărut, nici măcar o atingere. Un sărut atât de gingaș încât nu-l simți.
Presiune, delicatețe, căldură. Cassandra voia să plângă.
Zăbovi cât dura bătaia inimii. Și încă una. Și încă una. Și sentimentele
preluară controlul. Toate emoțiile iraționale și nefolositoare pe care încercase să le ignore după lupta lor minunată, când încercase să pară stăpână pe sine în timp ce în interiorul ei se dezlănțuise haosul, periculos, sălbatic și… fericit.”
„Ea i se uită în ochi. În lumina din cameră, aveau culoarea Adriaticii. Ar fi vrut să navigheze întregul acelei mări. Ar fi vrut să se piardă în el. Iar el știa asta. Și nu voia să o lase.”

 

Listă cărți apărute în colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Cărțile autoarei Loretta Chase pot fi comandate pe libris.ro, elefant.rolibrarie.net

Cărțile apărute la Editura Litera în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți Loretta Chase

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *