Delicatese Literare
Prezentari carti

Ducele și doamna în roșu de Lorraine Heath, Editura Litera, Colectia Iubiri de Poveste

Ducele şi doamna în roşu

Lorraine Heath

Editura Litera/Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. O șansă la dragoste (When the Duke Was Wicked – 2014)
  2. Cucerește-mă din nou (Once More, My Darling Rogue – 2014) – recenzia
  3. Ducele și doamna în roșu (The Duke and the Lady in Red – 2015)
  4. O moștenitoare scandaloasă (An Affair with a Notorious Heiress – 2017) – prezentare
Personjele seriei „Gentlemanii din St James” sunt moștenitorii personajelor din seria „Rebelii din St James”.
Când atrage atenția viciosului duce de Avendale, Rosalind Sharpe simte că se află în fața unei alegeri foarte dificile: să se lase pradă atracției pentru chipeșul crai sau să profite de faptul că acest bărbat bogat este ținta perfectă pentru lovitura care o va ajuta să asigure o viață liniștită pentru ea și mica ei familie.
Totuși, Avendale nu este la fel de ușor de păcălit cum au fost toți ceilalți. După ce descoperă că atrăgătoarea lady se pregătește să părăsească Londra cu o sumă deloc neglijabilă din banii lui, el îi face o propunere scandaloasă: Rose poate avea suma pe care o cere… pentru o săptămână în patul lui.
Având nevoie disperată de bani, Rose este de acord, dar cu o singură condiție: Avendale nu trebuie să cerceteze nici­odată care sunt motivele care stau în spatele acțiunilor ei.
Lucru care este mai ușor de zis decât de făcut, căci Aven­dale descoperă curând că Rose este mult mai mult decât pa­siune și plăcere – se dovedește a fi tot ce și-­a dorit vreodată.
Dar pentru un viitor împreună, toate secretele lor ar trebui scoase la lumină. Vor putea să-­și lase în urmă propriul trecut întunecat și să riște totul pentru o șansă la dragoste?
„Abia dacă făcuse doi pași când ducele îi cuprinse braţul cu mâna lui mare, o răsuci spre el și o sărută din nou. Era delicios, fierbinte și atât de priceput în a o face să-și uite răspunderile, datoria. Ce rău putea să fie dacă o dată în viaţa ei făcea ceva pentru sine? Dacă lua ceva după care tânjea?”
„Își lăsă privirea să coboare asupra buzelor lui voluptuoase și se gândi la săruturile lor anterioare, știind că amintirea lor era suficientă ca să o facă să roșească, să-i transforme culoarea ochilor într-un albastru topit.”
„Trebuia să vadă dincolo de plăcere, dar era așa de al naibii de greu, când toate terminaţiile ei nervoase se transformaseră în niște steluţe minuscule care sclipeau în ceruri, străbătute de un soi de electricitate. Îi plăcea la nebunie să-l sărute pe Avendale, adora felul în care se jucau buzele lor, iubea căldura pe care el i-o provoca.”
Vom citi întreaga poveste în romanul DUCELE ȘI DOAMNA ÎN ROȘU de Lorraine Heath, volumul al treilea al seriei Gentlemanii din St James – apariție sâmbătă 18.02.2017, la toate punctele de difuzare a presei împreună cu ziarul Libertatea.
Sursa: Cărţi Romantice

 

Am inclus cartea în Top 10 cărți romantic-erotice historical

Cărțile autoarei Lorraine Heath pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, carturesti.ro, emag.ro, cartepedia.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți Lorraine Heath

 

5 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *