Delicatese Literare
Prezentari carti

Ducesa desculță de Suzanne Enoch, seria Mirese scandaloase, Editura Litera, Colecţia Cărţi Romantice

Ducesa desculță

(Rules to Catch a Devilish Duke – 2012)

Suzanne Enoch

Editura Litera/ Lira

Colecţia Cărţi Romantice

1. Pariul pe iubire –  A Beginner’s Guide to Rakes – 2011 – prezentare
2. Îmblânzirea unui crai – Taming an Impossible Rogue – 2012 – prezentare
3. Ducesa desculță – Rules to Catch a Devilish Duke – 2012
4. Lasă-mă să te iubesc – The Handbook to Handling His Lordship – 2013 – prezentare
Suzanne Enoch e cunoscută printre admiratoarele ei din America pentru eroii inteligenți, cu un umor ascuțit și o imaginație vie.
Sophia White știe că nu se va mărita niciodată cu un aristocrat. Ca fiică nelegitimă a unui nobil, ea lucrează la Tantal, un club discret pentru gentlemeni – și singurul ei pețitor este un pastor care dorește să-i salveze sufletul. Prin urmare, când este invitată să pe­treacă sărbătorile pe domeniul lui Adam Baswich, păcătos de chi­peșul duce de Greaves, Sophia este încântată – și decisă să se bucure cu adevărat de ultimele nopți de libertate, înainte de a accepta să își cedeze mâna.
Invitația făcută Sophiei este o îndrăzneală și o sfidare a societății din partea lui Adam – însă acesta va constata în curând că gestul merită efortul. Sophia este frumoasă, curajoasă și independentă, în ciuda circumstanțelor scandaloase ale vieții ei – și cu siguranță, nu genul de femeie cu care s-ar putea însura.
Adam este conștient că trebuie să-și găsească o soție înainte să împlinească 30 de ani, altminteri și-ar putea pierde averea. Însă poate sfida în asemenea măsură conveniențele – și în același timp s-o convingă și pe Sophia –, riscând totul în numele iubirii?
Citate:
„Preţ de o clipă, Adam avu senzaţia clară că timpul îşi încetinise cumva curgerea, iar încăperea se cufundase în întuneric, care învăluise totul în afară de femeia în rochie verde smarald ce îi zâmbea. Tânjea să îşi încaseze premiul, sărutul promis, chiar dacă rămăşagul fusese pus în glumă. Tânjea să îi guste gura zâmbitoare. Tânjea să tragă în piept parfumul ei şi să îi simtă pielea dezgolită sub mâinile lui.”
„– Ai gust de căpşune, murmură el, sărutând-o din nou.
– Iar tu ai gust de păcat, replică ea pe acelaşi ton, zâmbind de sub gura lui. Aroma mea preferată.”
„Căldura gurii ei păru să se reverse în toată fiinţa lui, înfierbântându-l pe dinăuntru suficient cât să nu mai simtă nimic din frigul iernii.”
„Rămânea însă întrebarea: era mai bine sau mai rău să îşi ofere câteva momente pe care să le păstreze cu drag în amintire, dacă acele momente riscau să se transforme în pumnale înfipte în inima ei?”
Vom citi întreaga poveste în romanul DUCESA DESCULȚĂ de Susanne Enoch. De vineri, 27.09.2019, la chioșcuri alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice septembrie 2019

Listă cărți apărute în Colecția Cărți Romantice ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *