Delicatese Literare
Prezentari carti

Ducesă din întâmplare de Valerie Bowman, Iubiri de Poveste, Editura Litera/Alma

DUCESĂ DIN ÎNTÂMPLARE

Valerie Bowman

Colecţia Iubiri de poveste

Titlu original: The Unexpected Duchess
Primul volum al seriei ”Mirese neastâmpărate”:
 1. 1. Ducesă din întâmplare (The Unexpected Duchess – 2014)prezentare
 2. 2. Contesă fără voie (The Accidental Countess – 2014) prezentare
 3. 3. Dincolo de rațiune (The Unlikely Lady – 2015) – prezentare
 4. 4. Un burlac irezistibil (The Irresistible Rogue – 2015) – prezentare
 5.      4.5. The Unforgettable Hero: A Playful Brides Story – 2016
 6. 5. Un conte neîmblânzit (The Untamed Earl – 2016) – prezentare
 7. 6. Un lord legendar (The Legendary Lord – 2016) – prezentare
 8. 7. Să n-ai încredere într-un pirat (Never Trust a Pirate – 2017) – prezentare
 9. 8. Libertinul meu preferat (The Right Kind of Rogue – 2017) – prezentare
 10. 9. Un duce ca nimeni altul (A Duke Like No Other – 2018) – prezentare
 11. 10. O pasiune de-o noapte (Kiss Me at Christmas – 2018) – prezentare
 12.      10.5. Mr. Hunt, I Presume – 2019
 13. 11. Încurcăturile dragostei (No Other Duke But You – 2019) – prezentare
Poate că Lady Lucy Upton are limba prea ascuțită pentru a atrage pețitorii, dar inima ei este bună, iar atunci când prietena ei deosebit de timidă, Cassandra, are nevoie de ajutor, ea născocește un plan genial pentru a o ajuta să descurajeze un pețitor nedorit, pe Derek Hunt, duce de Claringdon… Se pare însă că ducele nu este chiar atât de ușor de manipulat pe cât anticipau cele două prietene. Iar Lucy descoperă șocată că, uneltind și complotând împotriva acestui bărbat încăpățânat, se distrează mai bine ca niciodată.
Lordul Derek Hunt i-a promis prietenului său grav rănit că se va însura cu Cassandra, iar pentru un bărbat care nu-și dorește nimic altceva decât liniște și pace după ororile războiului, Cassandra este soția perfectă. Dar nesuferita domnișoară Upton nu-l lasă să o curteze! Să poarte încă o bătălie este ultimul lucru pe care și-l dorește Derek, dar duelurile verbale pe care le are cu Lucy sunt pur și simplu prea tentante pentru a le putea rezista. Iar trofeul acestui ultim război ar putea fi chiar dragostea adevărată…
Citate:
„Ar fi trebuit să-l împingă la o parte. Gândul acesta îi bubuia în minte, însă tot ce putea face era să observe cât de fierbinte era gura lui peste a ei, să-și amintească gropiţa care-i apăruse în obraji doar cu o clipă înainte ca buzele lui să se aplece peste ale ei și să-i simtă pulsul într-un loc aflat chiar sub mărul lui Adam.
Inima i se zbătea nebunește. Era aproape dureros. Dar, când ducele o cuprinse în braţele lui și o trase brusc spre el, încetă cu desăvârșire să mai gândească.”
„Lucy ar fi vrut să-l poată da la o parte, în schimb degetele i se împletiră în părul lui și îl trase și mai mult spre ea. Asta era pasiune! Acea pasiune devastatoare care nu are nici o explicaţie.
O pasiune de amanţi. Gândul apăru din senin. Lucy citise și auzise suficient de multe cât să-și dea seama de asta. Astea nu erau sărutările superficiale pe care le schimbau bărbaţii și femeile care
doar se tolerau. Era genul de pasiune pentru care se încălcau toate regulile. Regulile importante. Cu consecinţe severe.”
Citatele de mai sus fac parte din romanul DUCESĂ DIN ÎNTÂMPLARE de Valerie Bowman, care a aparut in data de 23.04.2016, primul volum al seriei „Mirese neastâmpărate”, o lectură sprințară și plină de pasiune!
Sperăm că veți îndrăgi noua serie și autoare!
Sursa: Carti Romantice

ducesa1

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți Valerie Bowman

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

8 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *