Delicatese Literare
Prezentari carti

Ducesa din patul lui – seria Păcate pentru orice anotimp de Lorraine Heath, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Ducesa din patul lui

(The Duchess in His Bed – 2019)

Lorraine Heath

Editura Litera/ Alma

Colecția Iubiri de Poveste

  1. Între dorință și scandal (Beyond Scandal and Desire– 2018) – prezentare 
  2. Dragostea unui duce (When a Duke Loves a Woman– 2018) – prezentare 
  3. Seducătorul (The Scoundrel in Her Bed – 2019) – prezentare
  4. Ducesa din patul lui (The Duchess in His Bed – 2019)
  5. Fantezia unui conte (The Earl Takes a Fancy– 2020) – prezentare
  6. Când frumoasa seduce bestia (Beauty Tempts the Beast– 2020) – prezentare

Aiden Trewlove, proprietarul clubului Elysium din Londra, un loc scandalos în care femeile își pot împlini fanteziile, este obișnuit să atragă doamnele în aventuri interzise de înalta societate, dar nu și în dormitorul lui.
Într-o seară însă, este fascinat de o femeie misterioasă care îi vizitează clubul cu gândul de a ajunge în patul unui bărbat. Dar ea nu vrea orice bărbat, ci chiar pe Aiden Trewlove. Atras de frumusețea și de încăpățânarea ei, el își încalcă propriile reguli și se hotărăște să-i împlinească dorința.
Rămasă văduvă de curând, Selena Sheffield, ducesa de Lushing, nu a cunoscut niciodată pasiunea, chiar dacă a avut un soț tânăr și o căsnicie fericită. Dar, când este sedusă lent și senzual de chipeșul Aiden Trewlove, descoperă plăceri incredibile, pe care nu credea că le poate trăi vreodată.
Totuși, motivul pentru care ducesa vizitează clubul păcatului nu este ceea ce pare, iar tânăra văduvă este nevoită să aleagă: își duce la bun sfârșit planul pentru a-și asigura viitorul… sau își urmează inima punând în pericol chiar acel viitor.

Citate:

„Îi plăceau femeile, dar nu-și pierduse capul pentru nici una până acum. Și totuși, ceva din ea îi trezea instinctele, trezea omul primitiv care voia să o posede și să o protejeze – și, da, omul care ar fi fost în stare să ucidă orice alt bărbat care ar fi îndrăznit să o atingă.
Gelozia nu fusese un sentiment cunoscut de el până la ea, iar acum, când apăruse această emoție, nu-i plăcea deloc și nici nu înțelegea de ce o simțea.”

„Nu trăise niciodată o asemenea experiență, nu știuse că astfel de senzații existau. Întotdeauna simțise că lipsea ceva, dar mereu se gândise că erau prostii. Poate că îi făcea aceste lucruri pentru că nu făcea parte din nobilime, era un om de rând. Acum înțelegea de ce femeile șușoteau despre visurile și dorințele de a avea o altfel de experiență. Gemetele și suspinele lui erau mai animalice, iar ea se simțea recunoscătoare pentru asta. Era un sălbatic care alerga peste pielea ei, care îndrăznea să exploreze ceea ce rămăsese neatins. Își imagina că, atunci când avea să termine, ar fi putut să deseneze o hartă a întregului ei trup.”

„– M-ai sedus de la început, Aiden Trewlove, atât de mult, încât ești singurul lucru la care mă gândesc, singurul pe care îl visez.
Avea o voce joasă, senzuală. Ridicându-se în vârful degetelor, îl sărută, iar el se pierdu. O blestemă pentru faptul că îl seducea, se blestemă pe sine pentru că cedase așa de ușor, apoi uită de toate planurile lui. Ce mai contau când ei gândeau la fel și se doreau atât de tare?”

Veți putea citi întreaga poveste în romanul DUCESA DIN PATUL LUI de Lorraine Heath, volumul cu nr. 4 al seriei „Păcate pentru orice anotimp“ – disponibil de luni, 20 iulie 2020, la toate punctele de difuzare a presei!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Lorraine Heath pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, carturesti.ro, emag.ro, cartepedia.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți Lorraine Heath

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *