Delicatese Literare
Prezentari carti

Ducesa nopții de Eloisa James, Editura Litera Colecția Cărți Romantice

Ducesa nopții

(Duchess By Night – 2007)

Eloisa James

Editura Litera

Colecția Cărți Romantice

Al treilea volum al seriei „Ducese disperate”, după MAGIA UNEI NOPȚI, apărut pe 6 august.

1. Jocul dragostei – Editura Litera (Desperate Duchesses) – 2007

2. Magia unei nopți – An Affair Before Christmas – 2007 – prezentare

3. Ducesa nopții – Duchess By Night – 2007

4. When the Duke Returns – 2008

5. This Duchess of Mine – 2009

6. A Duke of Her Own – 2009

7. Three Weeks With Lady X – 2014 – face parte și din seria Desperate Duchesses by the Numbers

8. Four Nights With the Duke – 2015 – face parte și din seria Desperate Duchesses by the Numbers

9. Seven Minutes in Heaven – 2017 – face parte și din seria Desperate Duchesses by the Numbers

Harriet, ducesa de Berrow, s-a săturat de titlul ei și de responsabilitățile care îi revin și vrea să participe la o seară scandaloasă în care să-și poată dezlănțui cele mai sălbatice dorințe. Dar ca să evite un scanda trebuie să se deghizeze… Lord Strange este șocat să descopere că o femeie frumoasă își riscă reputația în faimoasa lui aventură. Oare o poate ademeni să rămână… pentru totdeauna?

Harriet, ducesa de Berrow, se simte împovărată de responsabilitățile și de obligațiile impuse de titlul nobiliar. În plus, petrecerile și evenimentele sociale nu mai au nici un farmec de când a rămas văduvă de tânără, fiindcă acum este considerată o femeie plictisitoare, fără nici un viitor. Dorindu-și să alunge monotonia, se hotărăște să participe la una dintre petrecerile scandaloase organizate la reședința lordului Justinian Strange, cunoscut pentru viața libertină pe care o duce. Însă prezența ei în casa acelui bărbat cu siguranță ar crea un scandal, așa că singura soluție este să se deghizeze – și nu oricum, ci alege să îmbrace haine bărbătești și să pretindă că este un tânăr dornic de aventură.

Așteptând cu nerăbdare o noapte de plăceri nebănuite, Lord Strange este șocat când descoperă că sub hainele unui tânăr naiv se află cea mai frumoasă și mai voluptuoasă femeie pe care a cunoscut-o vreodată. Dar de ce o tânără ca ea își riscă reputația participând la o aventură atât de scandaloasă? Și ar putea el să o ademenească să rămână cu el… pentru totdeauna?

Veți citi întreaga poveste în romanul DUCESA NOPȚII de Eloisa James, al treilea volum al seriei „Ducese disperate“. De vineri la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Eloisa James pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, librarie.net

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro

Listă cărţi apărute în Colecţia Cărţi Romantice ordonate după autor şi serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice septembrie 2021

Spune-ți părerea!