Delicatese Literare
Prezentari carti

Duelul inimilor de Kelly Bowen, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

Duelul inimilor (A Duke in the Night – 2018)  

Kelly Bowen

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. 1. Duelul inimilor (A Duke in the Night – 2018)
  2. 2. Ultima noapte cu un conte (Last Night with the Earl – 2018) – prezentare
  3. 3. Nopțile unui nelegiuit (A Rogue by Night – 2019)
  4. 4. Night of the Scoundrel – 2019
Duce. Libertin. Titan al afacerilor. August Faulkner, ducele de Holloway, este un bărbat cu multe talente, printre care și acela de a atrage femeile în patul său. Este temut pentru abilitatea cu care cumpără și vinde companii, acumulând averi și distrugând destine fără prea multe mustrări de conștiință. Dar ducele este mândru de un astfel de renume, pe care îl poartă ca pe o medalie de onoare – și pe care are de gând să și-l păstreze.
Pe de altă parte, Clara Hayward, directoarea celei mai prestigioase școli de fete din Anglia, are o reputație fără cusur și iubește ceea ce face. Moartea părinților ei o forțează însă să găsească o soluție de salvare de la faliment a companiei de import a familiei, și pentru asta va organiza cursuri de vară la care va participa și sora ducelui. Același duce care vrea acum să preia compania. Totuși, atunci când se găsește în prezența lui August, Clara nu se poate gândi decât la felul în care s-a simțit în brațele lui în timpul unui vals scandalos în urmă cu zece ani.
Și chiar dacă mintea ei știe că nu este deloc înțelept să se lase în voia sentimentelor, inima nu poate să nu-i fie subjugată de ducele care ar putea să i-o distrugă pentru totdeauna. Iar August își dă seama că, până la urmă, ceea ce dorește cu adevărat nu are nimic de-a face cu afacerile…
„– Am văzut ce se întâmplă când oamenii se căsătoresc atunci când au impresia că s-au îndrăgostit și nu este deloc plăcut. Contrar părerilor poeţilor, dragostea nu învinge orice obstacol. 
– Sunteţi de-un romantism copleșitor.
– Nu îmi permit luxul de a crede că dragostea și mariajul reprezintă același lucru.”
„– Ar trebui să fii sărutată adesea, șopti el. Sărutată adesea de un bărbat care știe cum să o facă. Un bărbat care să te sărute până când nu mai poţi respira. Nu mai poţi gândi. Cineva care să-ţi încingă sângele și să te facă să te simţi singura femeie din lume.
Clara era foarte sigură că el făcuse cam tot ce înșirase pe listă chiar înainte ca măcar să o fi sărutat.”
„Acesta nu era un sărut plin de tandreţe. Acesta era încins, apăsat, solicitant și îi fura fiecare gând lucid în afara nevoii acute de a fi a acestui bărbat. Ea îl sărută înapoi, toată emoţia și dorinţa arzătoare pe care și le suprimase vreodată fiind canalizate într-un limbaj pe care se părea că el îl înţelege la perfecţiune. Ar fi putut să fie secunde, minute sau ore de când el o săruta, însă era greu de spus, căci timpul încetase să aibă vreun înţeles.”
Veți citi întreaga poveste în romanul DUELUL INIMILOR de Kelly Bowen – apariție sâmbătă 21.04.2018 la toate punctele de difuzare apresei alături de ziarul Libertatea!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Kelly Bowen pot fi comandate pe elefant.rolibris.rolibrarie.net

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți Kelly Bowen

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *